Beauty & Mode

De huidverzorging tag.

Vandaag vul ik voor jullie een beauty tag over huid verzorging in. Deze tag is bedacht door de meiden van LLG. Hier kun je het artikel van die meiden lezen. Benieuwd naar mijn antwoorden over onder andere mijn routine, producten en pukkels uitknijpen? Lees dan snel verder!

huid

1. Wat is jou huidtype?

Ik heb nooit echt een test laten doen bij een schoonheidssalon of bij een expert. Zelf denk ik dat mijn huidtype gemengd is. Op sommige plekken is het een beetje vet en op sommige plekken weer droog. Verder heb ik niet heel veel onzuiverheden, alleen wat roodheid en af en toe een paar puistjes.

2. Beschrijf jou huidverzorging routine in stappen.

‘S Ochtends maak ik alleen mijn huid wat schoon met water en soms een crème van Nivea maar dat doe ik niet altijd. ‘S avonds doe ik wat water op een watje en dan op mijn gezicht. Dan breng in reinigingsmelk aan van Nivea en haal dat er vervolgens af met een watje. Daarna doe ik oog make-up remover (waterproof) van Nivea op een watje en haal mijn oog make-up er af. Als laatste haal ik nog een toner over mijn gezicht heen met een watje. En net als de ochtend doe ik soms een crème op maar niet altijd.

3. Gezichtsborstels (zoals de Clarisonic): yay or nay?

Nou ik heb het wel eens geprobeerd en vond het echt fijn. Zelf vind ik het op dit moment te duur om er eentje aan te schaffen. Maar in de toekomst zal ik er wellicht eentje aanschaffen. Het haalt wel super goed je make-up er af en het masseert je gezicht een beetje.

make-up remover

4. Wat is het duurste huidverzorgingsproduct dat je ooit gekocht hebt?

Nou ik denk niet dat dat heel erg duur was. Het was waarschijnlijk een of andere crème van Nivea. Welke en de prijs weet ik niet meer. Ik vind dat ik op dit moment niet hele goede producten nodig heb want ik heb nog een jonge huid. Naarmate ik ouder word wil ik wel beginnen met veel smeren want het scheelt denk ik een hoop later.

5. Welk product heeft je huidproblemen bezorgd en heb je toen gelijk weggegooid?

Toen ik op reis met school was naar Parijs kocht ik een toner bij een supermarkt omdat ik die van mij vergeten was. Eenmaal toen ik het gebruikte, begon mijn hele huid te trekken en werd het helemaal rood. Het brandde bijna. Nee die toner kon gelijk de prullenbak in.

6. Hoeveel ben je maximaal bereid uit te geven voor je huidverzorging per product (make-upremover, cleanser, dagcreme)?

Make-upremover: 10 euro.

Cleanser: 15 euro.

Dagcreme: 10 euro.

Ik ben niet een heel fortuin bereid te betalen voor producten. Dit komt vooral omdat ik nog een jong huidje heb en het niet echt nodig heb. Voor een cleanser heb ik dan wel weer net iets meer over omdat ik het belangrijk vind om een goede cleanser te hebben.

blauw

7. Wees eens eerlijk, haal je iedere avond je make-up er braaf af of sla je het wel eens over?

Over het algemeen haal ik het er echt elke dag af. Oke ik moet toegeven soms zijn er wel uitzonderingen. Dan kom ik bijvoorbeeld terug van een concert en is het 2 uur ‘s nachts en dan vergeet ik gewoon om te douchen en mijn make-up eraf te halen. Dan kan ik echt alleen maar aan slapen denken.

8. Pukkels uitknijpen: ‘Jaahaaa, heerlijk om te doen’ OF ‘Ieuw nee ik word al onpasselijk bij de gedachte!’

Neeeeee. Ik vind dat zo vies er uit zien, al dat viezigheid dat eruit loopt. Nee dat vind ik echt niet lekker, hoor. Soms moet het wel eens want dan ziet er echt zo’n vieze witte punt op je puistje en dan moet het gewoon maar ik vind dat geen leuk klusje…. Bah. Nee nee nee.

9. Hoe veel producten voor je gezicht staan er in jouw badkamerkastje? En hoe veel gebruik je daadwerkelijk?

Er staan er 8 op maar er zijn ook een aantal back-up. Ik gebruik ze allemaal eigenlijk. Soms een toner om de dag. Ook staat er een miccelair water op wat ik wel eens gebruik als ik echt geen zin heb om mijn make-up er af te halen. Dan gaat het lekker snel.

10. Wat is je favoriete product aller tijden?

Mijn moeder heeft een crème in de douche staan en die vind ik heel erg fijn. Hij is van Vichy en heet Lift activ Supreme. Hij maakt je huid heel zacht en mooier. Ja das wel een fijn product voor als ik later ga beginnen met smeren.

Dat waren alle vragen alweer. Wat is jouw favoriete product aller tijden?

0 thoughts on “De huidverzorging tag.”

Geef een reactie