Beauty & Mode Lifestyle

De mode en make-up trends van deze herfst/winter.

De collecties die in de winter verschijnen zijn altijd het leukste. Waar nieuwe collecties zijn zijn er natuurlijk ook de nieuwe trends. Vandaag vertel ik jullie 10 trends die je vaak zult zien in de herfst en winter van 2016 waarvan ik zelf blij wordt.

trends

Westwing heeft de perfecte gastvrouw guide gecreëerd. In deze guide kun jij je inspireren om het perfecte avondje te organiseren. Klik hier om naar de guide te gaan. Als je een gastvrouw bent moet je er natuurlijk wel goed uit zien. Daarom deel ik met jullie de mode en make-up trends van de herfst/winter.

  1. Lange jassen.

De eerste trend zijn lange jassen. De meest gebruikte kleur is zwart maar je ziet ook veel donker blauw, donker groen, grijs en rood. De meeste jassen zijn ook een beetje over sized. Zelf vind ik dat erg fijn want ik hou er helemaal niet van als alles heel strak zit.

2. Donkere ogen.

De smoky eyes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ik hou er zelf wel van als mij ooglook iets gewaagder is dan normaal en daarom vind ik het ook zeker leuk dat de donkere ogen terug zijn. Natuurlijk is zwart de meest voorkomende smoky eyes maar denk bijvoorbeeld ook aan donker blauw.

3. Metallic.

Ook is metallic weer terug. Dat is in zowel kleding als make-up. Ik moet eerlijk zeggen dat ik metallic niet zo snel op een normale dagelijkse dag zal dragen maar voor een feestje is het wel leuk. Denk bijvoorbeeld aan een metallic jurkje of om wat metallic in je oog look te verwerken.

tumblr_nv028lqn7T1ugvj23o1_500

4. Cat eye

Een cat eye kun je maken met oogschaduw of eyeliner. Ik vind dit zelf altijd een leuk effect. Zelf doe ik het nooit want ik heb hele kleine oogleden en het staat gewoon niet mooi. Maar bij anderen vind ik het altijd een schattig effect geven. Dus dames, oefenen met de eye liner!

5. Printjes.

Printjes zijn op dit moment helemaal hip. Je kunt gaan voor minimalistische strepen of polka dots maar als je van een meer gewaagdere keuze houdt kun je ook gaan voor dieren prints. Verder is het op dit moment niet raar om 2 printjes op elkaar te dragen.

6. Glitter.

Glitter in de make-up kan ook weer helemaal. Zo hoef je niet te wachten tot kerst voordat je je mooie glitter oogschaduw palettes kunt gebruiken. Je kunt dit ook combineren met een smoky eye trend voor een schitterende ooglook. En nee, je hoeft niet tot kerst te wachten.

tumblr_nue1zlWiJa1qhzlmho1_1280

7. Oversized.

Je ziet overal oversized kleding. Denk vooral aan truien en jassen. Dat vindt ik extra fijn want ik hou er wel van als mijn kleding een beetje losjes zit. Een losse trui of jurk met daaronder gewoon een panty of een strakkere jeans ziet er ook nog cute uit.

8. Donkere lippen.

Waar je ook op moet oefenen zijn de donkere lippen. Want dit is nog steeds helemaal in. Vorig jaar zag je al veel donker paarse lippen maar nu mag donker rood ook. Dit vind ik zelf erg leuk mits het goed gecombineerd is en ik ga vooral voor paarse lippen.

9. All black.

Wat je nu al veel ziet is zwart. Je mag gerust je hele outfit zwart dragen. Zelf zou ik dit niet snel doen want ik voel me dan toch net een soort ninja maar als het een leuke combinatie is vind ik dat het prima kan. Je kan er ook voor kiezen om een item met kleur de dragen.

10. Zakelijk.

En de laatste trend die ik leuk vind van de herfst en winter is zakelijk. Kleedt je als een power vrouw ,met bijvoorbeeld een blazer of pumps. Ik vind het zelf wel iets hebben ook al ben ik zelf totaal geen zaken vrouw. Het geeft toch een soort van meer zelfvertrouwen.

Dat waren de trends die je naar mijn zeggen niet mag missen en die ik zelf heel leuk vindt.

Wat is jouw favoriet van het lijstje?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “De mode en make-up trends van deze herfst/winter.”

Geef een reactie