Lifestyle

De natuur.

Ik hou van de natuur. Ik ben er veel te weinig, dat moet ik je wel vertellen. Ik hou van de rust en de natuur kan soms heel mooi zijn. Vandaag vertel ik jullie iets over mijn liefde met de natuur.
image

Het fijnste aan de natuur vind ik de rust. Als ik ga wandelen in de natuur kom je relatief weinig mensen tegen dan wanneer je in een stad zou wandelen. Je kan echt even tot rust komen in de natuur. Geen meldingen van je telefoon, geen gezeur van mensen om je heen en even geen stress. Rust.

De natuur is ook mooi. Denk maar aan de dieren die je kunt vinden, water en de bomen en planten. Het ziet er allemaal heel fris en mooi uit. De natuur is prachtig, het mooiste wat er te vinden is op aarde.

image

De natuur is inspirerend. Het geeft je een moment om na te kunnen denken over van alles. Een stukje zelf reflectie of om inspiratie te halen voor de dingen die jij in het leven wilt doen. De natuur geeft mij een momentje voor mijzelf om over bepaalde dingen na te denken.

In dat natuur zijn is ook gezond voor je. Het is er natuurlijk fris en je komt er meer tot rust. Je komt in beweging. Ik zit dit nu te typen maar ik had net zo goed even een uurtje kunnen wandelen in de natuur. Misschien ga ik dat zo wel doen.

image

Ook is de natuur heel kleurrijk. Een groen grasveld met bloemen, bomen en misschien wel een aantal vogels is natuurlijk veel kleurrijker dan de stad. Vergeleken met de natuur ziet de stad er ook saai uit. Nee dan ben ik liever in de natuur.

Om deze redenen hou ik van de natuur.

Hou jij van de natuur?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “De natuur.”

Geef een reactie