Beauty & Mode

Ebay Oog make-up kwastenset.

Een tijdje geleden postte ik een review over een foundation kwast van Ebay. Ik was daar erg tevreden over. Ik besloot om van dezelfde verkoper een setje met kwasten voor de ogen te bestellen. Ik hoopte dat ze net zo fijn waren als de foundation kwast. Of dat echt zo was lees je in dit artikel.

kwasten

 

Wat de verkoper zegt over de kwasten:

New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item (including handmade items). Brushes included: eye liner, tightline Liner, waterline liner, smudge, blending, shader inner corner, shader crease, shader lid. 

Klik hier om naar de Ebay advertentie te gaan.

De verkoper zegt dus niet veel over de kwasten en belooft verder niets over de kwaliteit. De kwasten set kostte me 2,70 dollar waar ik het best voor wilde proberen.

 

kwastenss

 

Vormgeving.

De vormgeving van de kwasten vind ik best wel basic. Wel staat er een merk naam  op (maange) wat ik wel mooi vind maar verder heb ik er niets over te zeggen. Ze zien er gewoon oke uit. Wel vind ik het jammer dat de eerste kwast (van links) minder mooi lijkt dan op de foto van de verkoper.

mooi

 

Dit zijn de kwasten van dichtbij. De laatste 3 gebruik ik helemaal niet omdat het 2 eyeliner kwasten zijn en ik snap echt niet wat ik met de laatste aan moet. Zo dun? Als iemand weet waar die voor is laat het even in de comments achter. De rest kan ik prima gebruiken. Op het eerste gezicht leken de eerste twee kwasten blending brushes, die ernaast een kwast om op het ooglid aan te brengen en die twee ernaast om bijvoorbeeld oogschaduw onder het oog aan te brengen. Ik was heel benieuwd.

20150712_151101

20150712_15064820150712_151138

 

Gebruik.

Ik vond alle kwasten best goed werken behalve de witte. Hij heeft een hele rare vorm en alle oogschaduw valt er gewoon uit. Ook valt er niet mee te werken en gaat blenden helemaal niet. Nee, daar heb ik echt niks aan. Verder vond ik de bruine en de kwast met de hoekige punt het fijnst van de set. Met de bruine kun je zowel oogschaduw op het ooglid aan brengen als blenden. Met de punt kwast kun je heel precies oogschaduw aanbrengen. Verder zijn de kleine kwastjes ook wel prima maar niet heel spectaculair.

Conclusie. 

In de kwasten set zitten dus naar mijn mening 2 goede kwasten en 2 prima kwasten. Dan heb ik dus 4 leuke kwasten voor 2,70 dollar. Dat vind ik het zeker waard. En voor de mensen die eyeliner gebruiken is de eyeliner kwast misschien ook wel goed. Omdat ik dus geen eyeliner draag kan ik dat niet testen.

Geef een reactie