Lifestyle Persoonlijk

Een dag uit mijn leven.

Ik vind het altijd interessant om te lezen wat andere personen doen op een dag. Bij iedereen is het anders.  Daarom leek het mij leuk om jullie te vertellen hoe een normale dag uit mijn leven is en wat ik allemaal doe op een dag. Kijk je mee?

image

Bij dit artikel ga ik er van uit dat ik gewoon school heb.

6:30-07:00

Meestal sta ik om half zeven op. In dit halfuurtje kleed ik mezelf aan en doe ik mijn make-up. Verder borstel ik mijn haar en ga ik tanden poetsen. Eigenlijk dus tijd om me klaar te maken voor school.

07:00 – 07:30

In het volgende half uurtje word ik een beetje wakker met ontbijt en een kopje koffie. Daarna maak ik mezelf nog even extra klaar en pak ik de benodigde spullen om te vertrekken naar school.

07:30-08:30

Rond half zeven ga ik weg en loop ik naar de bushalte waar ik een bus pak naar Amsterdam Sloterdijk. Daar is mijn school. In de bus doe ik niet iets speciaals. Meestal praat ik of met een vriendin (die in mijn klas zit) of ik zit op mijn mobiel spelletjes te spelen of een video te kijken. Rond kwart over acht ben ik gearriveerd op het station en loop ik nog tien minuutjes naar school. Om half negen begint dan de les.

image

[F]

08:30 – 14:15

Rond deze tijd heb ik school. Ik volg de opleiding media manager. Op school ben ik meestal bezig met projecten. Soms ga ik nog tussendoor naar het station om een snack of een broodje te halen.

14:15 – 15:15

Nu ben ik uit! Nu ga ik weer terug naar huis met de bus.

15:15 – 15:30

Eenmaal thuisgekomen moet ik altijd echt even bijkomen van de school dag die ik heb gehad. Op dit tijdstip ga ik even zitten en wat drinken.

[F]

15:30 – 17:30

Het verschilt heel erg wat ik doe tussen deze tijd. Voorbeelden die ik doe tijdens deze tijd:

  • Werken aan een school opdracht.
  • Werken aan mijn blog.
  • Een film/serie kijken.
  • Sporten.
  • Iets met vrienden doen.
  • etc.

Eigenlijk heb ik geen vast ritueel om te doen. Ik doe altijd maar wat.

17:30 -18:00

Rond half zes ga ik ongeveer eten. Dat doe ik met het hele gezin gewoon. Meestal eten we een standaard aardappelen – vlees – groenten maaltijd.

18:00-20:00

Meestal doe ik in deze tijd niet veel bijzonders. Ik doe niet echt iets qua school of mijn blog meer. Meestal doe ik iets om even te relaxen. Dus bijvoorbeeld muziek luisteren of een film kijken.

[F]

20:00 – 22:00

Rond deze tijd ga ik naar boven om even ‘me’ time te hebben. Even lekker douchen, make-up eraf, body lotion etc. Eigenlijk verzorg ik me dan lekker uitgebreid. Dat doe ik bijna elke dag. Als ik daarmee klaar ben ga ik lekker in bed liggen en nog even muziek luisteren, op mijn mobiel of een boek lezen.

22:00 – Volgende dag.

Rond tien uur ga ik slapen. Soms ben ik best wel moe en val ik gelijk in slaap en soms duurt het wat langer.

Wat is het leukste wat je op een dag doet?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Een dag uit mijn leven.”

Geef een reactie