Lifestyle

Goede eigenschappen -Eigenschappen die ik zou willen hebben

Goede eigenschappen

Iedereen heeft goede en slechte eigenschappen. Je hoort het wel eens, ‘was ik maar zo behulpzaam als jou!’ of ‘Had ik maar een hart van goud, zoals jij!’. Vandaag deel ik een aantal goede eigenschappen die ik graag zou bezitten.

Besluitvaardigheid

Ik vind het vaak lastig keuze’s te maken. Er zijn vaak meerdere oplossing of dingen die ik zou kunnen doen, vandaar wil ik graag goed nadenken voordat ik een keuze kies. Ik heb respect voor mensen die precies weten wat ze willen en snel keuze’s kunnen maken zonder daar maar al te lang over na te denken.

Flexibel zijn

Samenwerken in een team vind ik geen probleem. Wel vind ik het soms moeilijk om niet de leiding te willen nemen, ik kan soms best wel heel erg eigenwijs zijn. Ik vind het knap als mensen zich aan elke situatie goed kunnen aanpassen en doen wat er gevraagd word. Ik vind het best lastig niet mijn eigen mening in te brengen.

Inlevend

Ja, ik kan mensen redelijk goed advies geven en helpen met problemen. Maar vaak zijn dat problemen die ik zelf al heb meegemaakt. Als er echt een situatie is waar ik helemaal niets van af weet kan ik me maar moeilijk inleven in hoe die situatie zou zijn. Sommige mensen weten echt op elk klein dingetje raad.

Goede eigenschappen

Out of the box denken

Ik vind het heel cool wanneer iemand out of the box kan denken. Met een nieuwe kijk op iets kijken en nieuwe oplossingen bedenken. Zelf ben ik best wel iemand die zich aan de ‘regeltjes’ houdt en routines volgt.

Stressbestendig

Nee, tegen stress kan ik niet zo goed. Als er veel moet gebeuren kan ik heel erg gaan stressen waardoor er juist helemaal niet zoveel gebeurt. Ik zou graag willen dat is bestendig was voor stress op een goede manier. Dat ik wel al me opdrachten op tijd af krijg maar niet dat ik voor elke opdracht stress of ik het wel af krijg.

Welke eigenschap zou jij graag willen hebben?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

1 thought on “Goede eigenschappen -Eigenschappen die ik zou willen hebben”

Geef een reactie