Budgetproof Lifestyle

Enquête websites – Websites waar je ECHT geld verdient met enquêtes!

Je kent ze vast wel. Enquête websites die je beloven dat je een maandloon kunt verdienen door het invullen van enquêtes. Volledig onrealistisch natuurlijk. Zelf vindt ik het super leuk om enquêtes in te vullen en mijn mening te delen. Vandaag deel ik mijn favoriete enquête websites waar je echt geld mee verdient.

DISCLAIMER: Ik hoop dat dit al duidelijkheid is maar met deze websites verdien je geen maandloon. Ik denk dat je per panel max. 50 euro per maand kan verdienen. Met deze panels verdien ik een zakcentje en ik vindt het leuk om te doen. In deze post deel ik panels die ik leuk vindt en die sowieso uitbetalen.

Ik heb bij elk panel een banner of link toevoegt. Als je hier op klikt, kun je je zelf ook aanmelden bij het panel!

Toluna

Wat Toluna leuk maakt, is dat je ook korte polls kunt invullen voor punten. Dit panel heeft ook een app, ik doe de Quick surveys vaak op mijn telefoon als ik niets te doen heb. Het leuke is ook dat respondenten zo’n QuickSurvey kunnen aanmaken. Verder heeft Toluna ook reguliere enquêtes die wat langer duren. Deze duren meestal 10-15 minuten.

Betaling: Cadeaubonnen en geld via paypal. Uitbetalen kan vanaf 5 euro.

Klik hier om lid te worden van Toluna!

Opinieland

Opinieland is een panel wat samenwerkt met een tal van andere panels. Opinieland is mijn go-to panel als ik zin heb om wat enquêtes in te vullen. Er is namelijk altijd wel een enquête beschikbaar om te doen. De onderwerpen zijn heel verschillend dus er is zeker wel een enquête die leuk is om uit te voeren.

Betaling: Geld & Cadeaubonnen.

Klik hier om lid te worden van Opinieland!

Ipsos I-say

Het panel I-say is door Ipsos ontwikkeld. Misschien komt de naam Ipsos je wel bekend voor. Dit is namelijk een onderzoeksbureau wat zich richt op de trends en actualiteiten. Vaak komt dit onderzoeksbureau terug in het nieuws. Dit is natuurlijk extra leuk als je hebt meegedaan aan een onderzoek! De onderzoeken zijn altijd mega interessant, omdat het echt over iets gaat wat nu speelt.

Betaling: Cadeaubonnen.

Klik hier om lid te worden van i-Say.

Lifepoints

Lifepoints is een vrij basic platform voor enquêtes. De enquêtes zijn vrij kort, zo’n 5-10 minuten. De vragenlijsten gaan vooral over merken en gedragingen met betrekking tot producten. Soms kun je meedoen aan ander marktonderzoek zoals een dagboek bijhouden of het ontvangen van producten.

Betaling: Geld.

Klik hier om lid te worden van Lifepoints.

Panelclix

Panelclix is het panel van euroclix. Dit is een website waar je geld kan verdienen met onder andere cashbacks kunt innen door te shoppen met euroclix en de euroclix creditcard. Ook heeft Euroclix een panel genaamd panelclix. Dit zijn vooral onderzoeken naar het gedrag en het gebruik van producten. Ik zou deze site zeker eens checken!

Vergoeding: Geld.

Klik hier om lid te worden van panelclix.

Enquête websites

Waardevolle mening

Op waardevolle mening kun je naast enquêtes invullen ook af en toe producten testen voor marktonderzoek. De enquêtes gaan vaak over merken en producten en gaan redelijk vlot. Daarnaast krijg je ook badges als je bepaalde handelingen uitvoert op de website. Dit levert niets op maar is wel leuk om te verzamelen.

Betaling: Cadeaubonnen, vanaf 10 euro.

Klik hier om lid te worden van waardevolle mening.

Ben jij lid van Enquête websites? Welke Enquête websites?

1 thought on “Enquête websites – Websites waar je ECHT geld verdient met enquêtes!”

Geef een reactie