Persoonlijk

Even een update.

Vandaag vertel ik wat over de beauty artikelen op mijn blog. Waar die zijn gebleven en wat nu mijn schema gaat worden. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en dat het nu wat duidelijker is.

Mijn schema nu is dat ik een artikel post op maandag, woensdag en zaterdag. Aangezien ik een lifestyle en beauty blog ben wil ik variatie in de artikelen houden door om de dag dat ik een artikel post een van de onderwerpen behandel. Dus op maandag lifestyle, woensdag beauty, zaterdag lifestyle en dan weer beauty op maandag.

De laatste tijd komen er wat minder beauty artikelen online in vergelijking met de lifestyle artikelen. Dit is niet omdat ik beauty niet meer leuk vind of dat ik geen inspiratie meer heb voor artikelen. Dit is zo omdat ik te weinig tijd heb.

Een beauty artikel duurt langer om te maken dan een lifestyle artikel. Dat komt omdat ik voor beauty artikelen meestal foto’s wil maken. Ik zit vijf dagen per week op school waar ik veel projecten doe en ook buiten school doe ik nog het een en ander aan de projecten. Verder heb twee banen en werk ik twee avonden en de zaterdag.

Je ziet al dat dit best veel is. Ik heb gewoon niet altijd tijd om goede kwaliteit foto’s te maken. En ik wil dat wel als ik een artikel post. Een lifestyle artikel daarentegen is wel snel te maken en kan ik ook op school doen.

Om deze redenen heb ik besloten om wat minder beauty artikelen te posten. Dus er zullen nog steeds gewoon drie artikelen per week online komen. Alleen wat minder beauty. Beauty zal niet helemaal weg zijn, af en toe zal er nog een artikel verschijnen.

Ik hoop dat alles nu meer duidelijk is.

x Bowien

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Even een update.”

Geef een reactie