Lifestyle

Falen.

Als jijzelf een succes hebt geboekt, maakt niet uit met wat dan vieren we dit altijd. Maar over het ‘falen’ van dingen word eigenlijk nooit echt gepraat. Daarover gaat dit artikel van vandaag.

Afbeeldingsresultaat voor failure

Het onderwerp falen is eigenlijk een onderwerp wat een taboe is. Het is moeilijk om te vragen naar de mislukkelingen van andere personen en het is moeilijk om er zelf over te praten. Daardoor voelt het alsof het mislukken van dingen uniek is en het helemaal niet vaak gebeurd. Want als niemand er over praat, gebeurd het ook niet toch?

Praten over falen is niet leuk, daarom doet niemand het eigenlijk. Je wilt de wereld laten zien hoe goed het in je leven gaat en welke successen je hebt geboekt. Maar het is niet zo goed als je het vertelt en niemand zijn leven bestaat uit alleen maar successen.

Afbeeldingsresultaat voor failure

Iedereen faalt wel eens. We maken, doen of  vullen iets in en het gaat fout. We falen in hetgeen wat we willen doen. Maar ik denk dat iedereen trots kan zijn op het gene wat is misgegaan want uiteindelijk heb je er weer een les van geleerd.

Ik denk persoonlijk dat je makkelijk over het falen van iets kun praten. Je doet iets wat andere niet durven en je bent een soort van inspiratie bron voor anderen. Het kan jezelf ook helpen door alles wat je hebt geprobeerd voor jou doel op een rijtje te zetten zodat je precies ziet wat er is misgegaan.

Afbeeldingsresultaat voor failure

Falen is menselijk. Dat er zelden tot nooit over gepraat word betekent niet dat het niet gebeurd. Het gebeurd zeker wel. Bij jou. Bij mij. Bij iedereen om je heen. En dat maakt helemaal niets uit, van falen leren we en dat wat gefaald is kan uitlopen tot een success.

Praat jij wel eens over falen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie