Muziek

Favoriete albums 2015.

Muziek is een groot deel uit mijn leven. In deze post deel ik mijn favoriete albums van 2015. We hebben nog 2 maanden te gaan tot 2016 maar ik denk dat ik nu al een goed beeld heb van mijn favoriete albums van dit jaar. Luister je mee naar mijn favoriete albums?

muziek

  1. Fall Out Boy – American Beauty/American Psycho.

Dit album vond ik wel verrassend want het was veel meer pop dan Fall Out Boy normaal is. Maar het album is niet minder leuk hierdoor. Nu ik dit artikel schrijf zag ik ze een week geleden nog.

Favorieten:  Fourth Of July, Favorite record en Irresistible.

2. Fifth Harmony – Reflection.

Fifth Harmony kende ik nog niet zo heel goed. Toen hun album Reflection uitkwam was ik gelijk hooked. Voor een dosis pop en girl power moet je zeker dit album luisteren.

Favorieten: Sledgehammer, Reflection, Worth It.

3. Imagine Dragons – Smoke + Mirrors.

Wil je luisteren naar een album met liedjes waarin boodschappen verwerkt zitten, dan zit je zeker goed bij het album smoke+mirrors.

Favorieten: Trouble, Polaroid en Shots.

smokemirrors2
4. Skrillex and diplo – Jack U.

Dit is mijn ultieme hardloop album. De muziek waar ik het meeste van hou tijdens het hardlopen zijn upbeat nummers maar wel met tekst. Daarom is Jack u ideaal voor mij. Ook een aanrader als je wilt losgaan, haha.

Favorieten: Where Are U Now, Mind en Take U There.
5. Marina and the diamonds – Froot.

Marina is echt mijn queen. Ze heeft een hele aparte stem. Je houdt er van of niet maar ik vind het echt geweldig. Wat ze zingt in haar liedjes vind ik ook vaak bij mij passen.

Favorieten: Blue, Can’t Pin Me Down en Froot.
6. Shawn Mendes – Handwritten.

Tot de dag van vandaag ben ik blij dat ik Shawn Mendes heb leren kennen. Dit album is acoustic, een beetje het Ed Sheeran genre. Shawn is zelf ook echt een geweldig mens.

Favorieten: Stitches, I Don’t Even Know Your Name en Aftertaste.

 

shawn-mendes-handwritten-cover

7. Twenty One Pilots – Blurryface.

Normaal hou ik niet zo van rap maar Twenty One Pilots vind ik wel echt leuk. De liedjes hebben ook allemaal een goede boodschap wat voor mij echt een verschil maakt.

Favorieten: Stressed Out, Fairly Local en Goner.
8. Major Lazer – Peace Is The Mission.

Wil je even lekker losgaan? Dan is dit album iets voor jou. Gewoon echt lekkere nummers om jezelf helemaal in te verliezen. Major Lazer is trouwens een project van de DJ Diplo.

Favorieten: Lean On, Blaze Up The Fire en Powerfull.
9. Years & Years – Communion.

Eindelijk kwam het album Communion van Years & Years uit. En wat een tof album is dit zeg. Ik vindt serieus elk liedje echt geweldig en dat kan ik niet vaak zeggen.

Favorieten: Desire, Take Shelter en Foundation.

 

CGNUIeaVIAAl2_m
10. Halsey – Badlands.

God, Halsey is echt geweldig. Ik ken haar pas een half jaar maar ik ben echt heel erg fan geworden. Ze heeft echt een hele mooie stem en haar liedjes zijn zo waar allemaal.

Favorieten: Ghost, Colors en Drive.
11. Troye Sivan – WILD.

Je hebt het misschien wel gezien in mijn laatste favoriete muziek. DIT.ALBUM.IS.GEWELDIG. En binnenkort komt Troye met het nieuwe album blue neighbourhood. *fangirl modus on*

Favorieten: WILD, FOOLS en BITE.
12. Avicii – Stories.

Misschien een beetje gek maar ik ben nooit echt fan geweest van de muziek van Avicii. Het liedje waiting for love vond ik wel leuk dus ik probeerde zijn nieuwe album te luisteren. En toen was ik fan!

Favorieten: Waiting For Love, For A Better Day en Pure Grinding.

Avicii-Stories-2015-1200x1200-600x600
13. Selena gomez – Revival.

Een hele andere kant van Selena hoor je in het nieuwe album Revival. Ik vond haar muziek altijd een beetje standaard maar dit album is totaal anders en er zitten leuk nummers tussen.

Favorieten: Good For You, Same Old Love en Sober.
14.Demi Lovato – Confident.

Demi is the boss right now! En ze laat het horen ook in dit steengoede album. Ik wachtte al zolang op dit album en toen het uit was had ik hem voor dagen op repeat staan.

Favorieten: Confident, Cool For The Summer en Stone Cold.
15. 5 Seconds of Summer – Sounds good feels good.

Dit album is nog niet lang uit maar nu al een favoriet maar dat was denk ik wel voorspelbaar. Ik baal nog steeds dat ik geen kaartjes heb kunnen bemachtigen voor het nieuwe concert :(.

Favorieten: Hey Everybody!, Money en Vapor.

Wat is jou favoriete album van 2015?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Favoriete albums 2015.”

Geef een reactie