Muziek

Favoriete albums 2016 deel 2

Vorige week begon ik met mijn lijstje van favoriete albums van 2016. Deze week ga ik verder met dat lijstje en zien jullie de andere tien albums die ik het beste vond van 2016. Ik ben ook benieuwd naar jou favoriete albums van 2016. Laat dat dus vooral achter in de comments.

 

  1. Little Mix – Glory Days

Afbeeldingsresultaat voor glory days

Voor een grote dosis girl power zit je bij het album Glory Days van Litte Mix goed. Eigenlijk vind ik elk liedje van dit album erg goed geschreven en geeft een grote boost aan mij. De innerlijke feminist komt op bij het luisteren van dit album.

2. Olly Murs – 24 HRS 

Afbeeldingsresultaat voor 23 hrs olly murs

Eigenijk heb ik veel te weinig over Olly Murs en dit nieuwe album 24 HRS gehoord. Jammer eigenlijk want ik vind het toch echt een geweldig album. Het zijn echt weer een beetje de typische Olly Murs liedjes en ik kan geen genoeg krijgen van deze man.

3. James Arthur – Back From The Edge 

Afbeeldingsresultaat voor back from the edge james arthur

Een comeback heeft James Arthur zeker gemaakt met dit prachtige album. Er staan hele mooie liedjes op dit album die ik echt heel mooi geschreven vindt. En daarentegen hou ik sowieso al veel van akoestische muziek in de singer-songwriter.

4. Passenger – Young As The Morning, Old As The Sea

Afbeeldingsresultaat voor young as the morning old as the sea

Ook weer een singer-songwriter album. Je kan wel merken dat in dit deel veel meer zulke soort albums zitten, haha. Tja, ik blijf het zeggen; Passenger blijft prachtige muziek maken met zijn prachtige stem. En dat deed hij ook in 2016.

5. Jacob Whitesides – Why?

Afbeeldingsresultaat voor why jacob whitesides album

Jacob whitesides is al veel veranderd sinds ik fan ben. Dit qua karakter en uiterlijk maar ook zijn muziek is wel veranderd. Wel op een positieve manier. Bij zijn singing in de fame megastore scoorde ik zijn album, super tof natuurlijk.

6. Walking on cars – Everything this way 

Afbeeldingsresultaat voor everything this way

Ook het album van Walking On Cars heb ik bemachtig en zelfs ook mogen laten signeren. Na hun concert in Melkweg deden ze een singing. Ik heb daar dit album gekocht en laten singeren. Dit album is heel erg mooi ook, zelfs de album cover is mooi.

7. Panic! At The Disco – Death of A Bachelor

Gerelateerde afbeelding

Ik was al een tijdje fan van Panic! At The Disco. Na dat ze dit album uitbrachten was ik helemaal fan geworden. Wat een leuke muziek maakt Panic! zeg. Vooral dit laatste uitgebrachte album vond ik heel goed met erg catchy liedjes.

Wat is jou favoriete album van 2016?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

1 thought on “Favoriete albums 2016 deel 2”

Geef een reactie