Lifestyle

Favoriete apps: Spelletjes

Ik heb wel vaker een artikel geschreven over mijn favoriete apps op mijn telefoon maar de categorie spelletjes heb ik daar altijd een beetje buiten gelaten. Vandaag deel ik mijn favoriete apps die spelletjes zijn. Speel je mee?

Hay Day

Afbeeldingsresultaat voor hay day

De bovenste beste boerderij. Aller tijden. Dit is Hay Day, de populairste boerderijgame voor mobiel en tablets. Deze game staat in wel 122 landen op nummer één. Werk op het land, zorg goed voor je gewassen en drijf handel met buren en vrienden. Het is een heel speciaal plekje, waar planten nooit uitdrogen ondanks dat het er nooit regent. En het is helemaal leuk om op je boerderij rond te scharrelen tussen al dat vreemde vee!

Op de middelbare school heb ik dit vooral heel veel gespeeld en ineens kwam ik het weer tegen dus besloot ik het weer eventjes te gaan spelen. Sindsdien speel ik het eigenlijk gewoon weer. Met dit spel moet je een boerderij runnen doodmiddel van het produceren van producten en daarmee onder andere bestellingen afronden.

Temple Run 2

Afbeeldingsresultaat voor temple run 2

With over a zillion downloads, Temple Run redefined mobile gaming. Now get more of the exhilarating running, jumping, turning and sliding you love in Temple Run 2! Navigate perilous cliffs, zip lines, mines and forests as you try to escape with the cursed idol. How far can you run?!

Wie kent het eigenlijk niet; temple run. Ik speel eigenlijk alleen nog deel 2 aangezien deze de nieuwste versie is en er nog volop updates komen van nieuwe levels en andere aanpassingen. Eigenlijk is dit echt een doel loos spel maar super verslavend.

Sims freeplay

Afbeeldingsresultaat voor sims freeplay

Word naar een unieke, magische wereld gebracht waar je in de feestdagenstemming kunt komen met De Sims FreePlay! Speel ‘s werelds populairste levenssimulatiegame!

Sims heb ik altijd een leuk spel gevonden. Ik speelde het altijd op de pc. Toen ik erachter kwam dat sims ook gewoon te spelen als app was ik echt blij. Ik heb mijn periodes met hoe vaak ik het spel. Soms dagen lang en dan weer maanden niet. Soms begint het een beetje saai te worden aangezien je niet alles kan doen.

Little alchemy

Afbeeldingsresultaat voor little alchemy

Begin met vier basisonderdelen en gebruik ze om dinosaurussen, eenhoorns en ruimteschepen te vinden!

Ik heb dit spel eigenlijk al uitgespeeld maar toch wilde ik hem even vermelden omdat hij zo leuk is. Met dit spel moet je soorten dingen combineren tot andere dingen. Dan kun je die weer combineren tot andere dingen. Zo verslavend.

Pou

Afbeeldingsresultaat voor pou

Heb jij wat nodig is om voor je eigen buitenaardse huisdier te zorgen!? Geef het te eten, maak het schoon, speel met het en kijk hoe het opgroeit als je hogere levels bereikt. Steeds meer nieuwe inrichtingen, kleding en accesoires komen beschikbaar om het helemaal aan te passen naar jouw wensen. Hoe ziet jouw eigen Pou eruit?

Met dit spel moet je eigenlijk zorgen voor je virtuele huisdier. Doet me echt denken aan de periode dat iedereen een tamagotchi had. Dit is een beetje hetzelfde idee maar dan op de telefoon. Je kunt hier games doen waardoor je muntjes kunt kopen voor onder andere eten en kleding.

Merged!

Afbeeldingsresultaat voor merged

Puzzelplezier met het samenvoegen van blokken, speciaal voor jou. Merged! is een blokken puzzel spel. Je doel is om blokken samen te voegen om hogere blokken op je bord te krijgen. Plaats drie blokken met hetzelfde kleur en nummer naast elkaar om ze samen te voegen, horizontaal, verticaal, of beide. Je kunt de blokken ook draaien voordat je ze plaatst!

Merged! is echt het simpelste maar zo verslavende spel ooit gemaakt. Je moet hierbij drie blokjes van hetzelfde kleur en getal combineren en dan verdwijnen ze weer. Dit gaat zo door totdat je geen blokjes meet kunt neerleggen. Je moet steeds je highscore verbeteren.

Pokemon Go

Afbeeldingsresultaat voor pokemon go

Venusaur, Charizard, Blastoise, Pikachu, and many other Pokémon have been discovered on planet Earth!
Now’s your chance to discover and capture the Pokémon all around you—so get your shoes on, step outside, and explore the world. You’ll join one of three teams and battle for the prestige and ownership of Gyms with your Pokémon at your side.

Als trouwe Pokémon fan was ik dolgelukkig toen dit spel uitkwam. Want met dit spel moet je echt naar buiten gaan om pokémons te vangen. Echt geweldig. Ik gebruik het niet zo heel vaak meer maar toch blijft het een leuk spelletje.

Monopoly Bingo

Afbeeldingsresultaat voor monopoly bingo

Speel GRATIS MONOPOLY Bingo-spellen met het bekroonde bingospel! Combineer de spelregels van klassiek MONOPOLY met bingoborden en je krijgt MONOPOLY Bingo! In ons gratis online bingospel kun je spelen met MEERDERE bingokaarten – meer dan enig ander bingospel op de markt!

Mijn guilty pleasure voor spelletjes is echt bingo. Je hebt veel verschillende bingo apps in de appstore zitten maar ik vind de monopoly versie toch het leukst. Dit omdat dit toch wat uitgebreider is dan alleen een potje bingo spelen.

Evil Apples

Afbeeldingsresultaat voor evil apples

Evil Apples is a filthy & hilarious card & party game for adults looking for dirty humor and fun times!

Evil Apples is eigenlijk een soort van namaak versie van Cards Against Humanity. Maar deze kun je dus gewoon op je telefoon spelen. Ik vind het spel echt hilarisch en soms gaat de humor echt een beetje te ver maar dat maakt het juist leuk.

Lifeline

Afbeeldingsresultaat voor lifeline

Lifeline is a series of immersive interactive-fiction games with exciting genres and characters. Your choices shape the story as you play!

Ik heb altijd van dit soort spellen gehouden. Spellen waarbij je keuzes moet maken die een verhaal maken. Eigenlijk is het net een boek lezen maar dan kan je zelf de keuzes maken die de hoofdpersonage moet maken. Supertof.

Wat is jou favoriete app in de categorie spellen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

1 thought on “Favoriete apps: Spelletjes”

Geef een reactie