Lifestyle

Favoriete bloggers – Welke blogs vind ik leuk om te lezen?

Favoriete bloggers

Ik volg al een aantal jaren blogs en volg daarom ook veel blogs. In deze post share ik mijn favoriete bloggers want iedereen verdient het wel eens om in de spotlight te staan, toch? Side note: Ik laat in deze post de bekendere blogs zoals Beautygloss en Teske achterwege omdat die iedereen denk ik toch al kent!

Ps. De lijst is van A-Z.

Dit is deel 1, de volgende zal ongeveer over 2 weken online komen met de resterende favoriete bloggers.

Anouktoday.nl

Haar outfits zijn altijd on point en ik haal hier zeker inspiratie vandaan. Ik lees bijna al haar artikelen omdat ik de outfits heel mooi vind en ze ook een leuke schrijfstijl heeft. Ik las laatst haar artikel over favoriete fashion bloggers en daardoor begon ik eigenlijk dit artikel te schrijven!

Bellamandy.nl

Deze blog is een beetje alles door elkaar van beauty tot foto’s. Ik hou wel van zulke blogs. En natuurlijk haar prachtige tekeningen. Ik kan het niet heel goed omschrijven maar er zit echt een persoonlijkheid in haar schrijfstijl. Je weet gelijk dat Mandy het heeft geschreven als je een artikel leest.

Blogaholic.nl

Dit is een blog over het bloggen. Hier heb ik zeker wat aan omdat ik natuurlijk een beginnende blogger ben en zeker een aantal tips kan gebruiken. De artikelen zitten bomvol goede informatie. Het inspireert me ook om me blog te verbeteren als ik de artikelen lees. Zeker een aanrader als je een beginnende blog hebt!

Favoriete bloggers

Cinefille.nl

Deze blog gaat over films. Ik lees graag een review voordat ik iets ga kijken. Natuurlijk moet het wel een beetje een goede review zijn. En gelukkig voor mij is Daphne daar erg goed in. Ook mag er wel gezegd worden dat haar blog een super mooie lay-out heeft!

Girlscene.nl

Eigenlijk een beetje fout en ben ik er een beetje oud voor maar toch vermaak ik me wel met de artikelen van Girlscene. Het zijn echt van die 10 dingen en herkenbare artikelen maar goed ik mag af en toe ook wel eens van deze foute artikelen lezen toch?

LifeOfLonneke.nl

Ook deze blog valt onder de categorie alles door elkaar. Een leuke persoonlijke blog. Ik vind de foto’s die Lonneke maakt trouwens echt heel mooi. Serieus, leer mij dat even please.

header-lisanneleeft

Lisanneleeft.nl

Er mag wel gezegd worden dat Lisanne een power vrouw is, hoor. Dat ze een blog heeft vind ik al een hele prestatie en dan is het ook nog eens een super leuke. Ik vind haar shoplogs en DIY’S erg leuk. Verder kom ik door Lisanne vaker bij de Action dan nodig want ze wijst me altijd weer op de leuke dingen die er  zijn.

MarcAndAngel.com

Dit is een Engelstalige blog. Het is van een koppel en je kunt hier allerlei positieve artikelen op vinden en tips over het leven. Normaal vind ik een Engelse blog niet zo fijn. Ik weet niet in vind Engelse blog toch wat onprettig lezen (gek want ik vind Engelse boeken dan weer wel leuk). Maar deze blog vind ik dat te leuk om niet te lezen ook al is het in het Engels.

Meer over bloggers lezen? Lees hier 10 dingen die bloggers doen.

Wie zijn jouw favoriete bloggers? 

10 thoughts on “Favoriete bloggers – Welke blogs vind ik leuk om te lezen?”

Geef een reactie