Ondernemerschap & Bloggen Persoonlijk

Favoriete bloggers 2019 – Blogs die ik graag lees

favoriete bloggers 2019

Het is al een tijdje geleden sinds ik mijn favoriete bloggers heb gedeeld. Vorige week vroeg ik jullie om je blog te spammen zodat ik nieuwe blogs kon ontdekken. Het leek mij daarom leuk om mijn favoriete bloggers te delen die ik op dit moment volg in het jaar 2019.

Cynthia.nl

favoriete bloggers 2019

Cynthia.nl is mijn persoonlijke site. Ik ben dus Cynthia. Hoi! Ik ben 27, woon in Zwolle en ik ben verslaafd aan delen. Als ik iets waanzinnig lekkers heb gegeten, wil ik dat aan je vertellen. Als ik een vreselijk goed boek heb gelezen, wil ik dat jij hem ook leest. Als ik de beste mascara ooit heb gevonden, móet ik dat verkondigen. Als ik op reis ben geweest en de tijd van mijn leven heb gehad, wil ik je digitaal meenemen. Ook als ik een klotetijd heb gehad, trouwens. Op Cynthia.nl heb ik het gevoel dat alles mogelijk is. Ik wil je meenemen in mijn leven, mijn ervaringen, dingen die ik prachtig vind, maar ook dingen die ik verschrikkelijk vind of die me gewoon eindeloos bezig houden. ”

Cynthia is een blogger die ik echt al ontzettend lang volg. Eigenlijk al vanaf het begin van Misslipgloss.nl. Ze post echt over van alles en dat vind ik zelf erg fijn. Ik ben niet iemand die maar een paar dingen interessant vind, ik vindt een heleboel leuk en interessant. Het fijnste aan Cynthia vind ik dat ze zo lekker eerlijk is. Ze is zelf ook erg actief op Instagram en alhoewel ik zelf totaal niet actief ben op sociale media kan ik erg genieten van haar posts op Instagram. Echt een aanrader als je van eerlijke blogposts houdt over uiteenlopende dingen.

Queenofjetlags.com

”You could see the Queen Of Jet Lags, or Miss Noor De Groot as her passport states, running from one gate to the other on your next visit to an airport anywhere in the world. She will be the blond, slightly un-organised bundle of energy that will leave you wondering, who is that girl? To give the world a bigger glimpse than these ‘go go, rush rush‘ impressions she decided to share these moments more in depth and give the world a little peak inside the life and times of a girl on the move: Queen of Jet Lags was born. ”

Noor maakt altijd echt prachtige blogposts. Ze is een echte fashion blogger met altijd prachtige foto’s. Je kan duidelijk zien dat ze er veel moeite en tijd in steekt om perfecte foto’s te creëren. Normaal ben ik niet van bloggers die het perfecte plaatje proberen te promoten maar ik vind Noor toch een beetje anders. Ze laat ook de andere kant en de minder perfecte kant van haar leven zien. Dat vind ik toch wel erg tof!

Lottelovesbeauty.com

”Mijn naam is Lotte en ik ben de trotse eigenaresse van Lotte Loves Beauty. Ik begon met bloggen om mijn passie voor beauty te kunnen delen met anderen. De personen in mijn omgeving werden af en toe knettergek van me, ik bleef soms úren praten over die ene nieuwe collectie of mijn nieuwste aankoop. Omdat ik toch graag alle nieuwtjes over beauty wilde delen, maar mijn naaste omgeving niet lastig wilde vallen, besloot ik in mei 2011 te starten met een blog. Vanaf dat moment had ik eindelijk mijn eigen plekje op het internet waar ik eindeloos kon kletsen over beauty.”

Lotte blogt zoals je wel hebt kunnen raden over beauty. Ze is tegenwoordig vooral actief op YouTube maar ze blogt ook nog steeds. Het fijne vind ik aan Lotte dat ze ook blogt over veel budgetproof producten. Ik vind het altijd super leuk wanneer ze bepaalde make-up tutorials maakt voor bijvoorbeeld halloween. Ik vind deze altijd super vet en ze zijn ook makkelijk te volgen.

Anouktoday.nl

”I started AnoukToday in 2013 as a personal fashion blog. Over the years my interest in self care, mindfulness and health grew. AnoukToday slowly turned into a blog about mind, body and lifestyle. These days I share advice, tips, recipes and many more on my blog.”

Anouk volgde ik al toen ze vooral over Fashion blogde. Ik vond haar kledingstijl altijd erg leuk en ik kreeg er veel inspiratie door. Nu blogt ze over verschillende dingen zoals lifestyle, gezondheid en mindfullness. Het fijne vind ik dat het redelijk korte artikels zijn maar wel met voldoende inhoud in de posts. Anouk haar artikels lees ik altijd ‘even tussendoor’ maar ik haal er bijna altijd wel inspiratie uit! Ook zijn de foto’s bij de posts altijd prachtig.

Beautylab.nl

Favoriete bloggers 2019

Mijn naam is Serena Verbon, 34 jaar oud, rasechte Houtenaar, waar ik woon met mijn verloofde George, ons zoontje Marshall en onze katten Coco & Clarence. Op mijn blog vind je wekelijks nieuwe artikelen over beauty, persoonlijk, food & interieur en elke woensdag- en zondag komt er een video online. Kijk lekker rond, neem er een kopje thee bij en enjoy!”

Serena blogt vooral over beauty maar er komen ook een boel verschillende andere onderwerpen aan bod zoals persoonlijke artikelen / lifestyle en food. Het fijne aan de artikelen van Serena vind ik dat ze de ingrediënten van beauty producten meeneemt in haar reviews. Ik vind het zelf wel fijn om te weten wat er in zit en wat de ingrediënten in het product doen. Ik probeer dit ook zoveel mogelijk te doen, Serena heeft hier echter veel meer verstand van dan ik. Voor uitgebreide reviews kom ik altijd bij Beautylab, alles komt aan bod!

Ik deelde al eens mijn favoriete bloggers in 2015, nu 4 jaar later deelde ik mijn favoriete bloggers 2019. Benieuwd naar wie mijn favoriete bloggers in 2015 waren? Lees het in deze post!

Wie zijn jouw favoriete bloggers in 2019?

3 thoughts on “Favoriete bloggers 2019 – Blogs die ik graag lees”

 1. Goedemorgen,
  Wat tof dat je bent begonnen met bloggen. Ik kwam bij je terecht via de winactie en zie nu dat je veel bloggers volgt die ik ook leuk vind!
  Zelf schrijf ik gedichtjes en spreuken, en heb ik ook een fb pagina. (Vera Schrijft puur). Om je een handje te helpen zal ik je pagina delen, misschien krijg je er een paar volgers bij.
  Heel veel succes en ik zal je artikelen eens lezen.
  Voor de winactie waag ik ook een kansje!
  Liefs Vera

Geef een reactie