Lifestyle

Favoriete drankjes.

Vandaag vertel ik iets over mijn favoriete drankjes. Toen ik dit artikel ging schrijven dacht ik dat ik er niet zo veel had maar ik heb er toch aardig wat heb. Vandaag vertel ik je welke mijn favoriete zijn.

image

De ochtend begin ik bijna altijd met een kopje koffie. Ik gebruik daarvoor zakjes Latte Macchiato met heet water. Ik doe daar altijd wel stevia bij. Als ik koffie bestel bij Starbucks of gewoon bij een koffie tentje dan neem ik bijna altijd cappuccino. Als ik het zelf maak vind ik het nooit zo lekker maar bij een koffie tentje vind ik het heerlijk.

image

Qua frisdrank drink ik eigenlijk alles wel maar hou ik het meeste van cola. Een tijdje heb ik het bijna elke dag gedronken, toen vond ik het niet zo lekker meer. Nu drink ik het niet vaak meer en vind ik het wel weer gewoon lekker. Vooral in de zomer met een berg ijs erin vind ik lekker.

image

Mijn favoriete energie drankje is Red Bull. Ik hoor heel veel mensen altijd klagen dat het slecht voor je is maar goed ik blijf het toch drinken. Ik drink het trouwens maar een keer per week, dat is op zaterdag  als ik werk bij Blokker. Ik vind het dan echt even lekker om red bull te drinken.

Aangezien koffie, cola en red bull best wel slecht is drink ik nu ook wat gezondere drankjes. Mijn favoriet daarvan is denk ik crystal clear (maakt niet uit welke smaak). Er zitten toch bubbles in wat het lekker fris en fruitig maakt.

image

Verder drink ik ook af en toen vitamine water maar net als cola, als ik het te vaak drink vind ik het niet meer lekker. Verder vind ik sinaasappelsap ook erg lekker maar niet te vaak. En natuurlijk andere frisdranken zoals cassis, 7up en sinas.

Wat is jouw favoriete drankje?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

1 thought on “Favoriete drankjes.”

Geef een reactie