Beauty & Mode

Favoriete handcrèmes – Mijn favoriete handcrèmes van dit moment

favoriete handcrèmes

Nu ik veel thuis zit is mijn huid ontzettend droog geworden. Zo zijn ook mijn handen soms gortdroog. Om dit te verhelpen gebruik ik overmatig handcrème. Ik heb enkele favoriete handcrèmes op een rijtje gezet. Kijk je mee?

The bodyshop hemp protector

favoriete handcrèmes

Met stipt op nummer een voor droge en beschadigde handen is The Bodyshop hemp protector. Dit is een handcrème met een wat dikkige substantie en het duurt ook wat langer voordat deze is ingetrokken. Ook de geur is niet lekker maar ook niet vies. Wel werkt deze ontzettend goed. Ik merk echt verschil na het opdoen van de handcrème. Het is echt mijn to go handcrème als mijn handen toe zijn aan verzorging. The bodyshop hemp protector. Ik heb ook een review geschreven over de hemp protector. Klik hier om deze review te bekijken.

Nivea soft

Bron: AH – Favoriete handcrèmes

Ik ben wel fan van de geuren van Nivea. Daarom ben ik ook fan van de Nivea soft handcrème. Dit is een handcrème die je handen lekker zacht maken en deze handcrème is ook snel ingetrokken. De handcrème is daarom ideaal voor dagelijks gebruik. Ik neem deze vaak mee in mijn tas als ik naar school ga.

The bodyshop Shea Butter handcrème

favoriete handcrèmes

Nog een handcrème van The bodyshop! Shea Butter is mijn favoriete geur van The bodyshop dus een handcrème van deze geur kan niet ontbreken in dit lijstje. Mijn favoriete formaat hiervan is de kleinste variant, deze is handig voor in je tas en voor op reis. Ik heb altijd wel een voorraadje in mijn kast liggen van deze handcrème! Mocht je ook fan zijn van de geur Shea Butter is dit zeker een aanrader.

Lush lemony flutter

Bron: Pinterest – Favoriete handcrèmes

Dit is niet per se een handcrème, maar ik gebruik dit product wel vaak als handcrème. Het product Lemony Flutter van Lush is bedoeld als crème voor nagelriemen. Echter is dit een ontzettend populair product wat ook voor andere doeleinden wordt gebruikt zoals handen, droge plekjes en schaafwonden. Ik gebruik dit product ook voor droge plekjes. Daarnaast gebruik ik het ook als handcrème als ik hele droge handen heb. Echt een wondermiddel!

Rituals the ritual of sakura

Bron: Rituals – Favoriete handcrèmes

De geuren van Rituals zijn altijd heerlijk! Mijn favoriete geur van het moment is the ritual of sakura, werkelijk een heerlijke geur. Wanneer je echt even wilt ontspannen en een lekkere geur wilt ruiken is deze handcrème ideaal. Ook is deze lekker verzorgend! Ik zou deze zeker eens gaan ruiken als je bij een Rituals winkel bent.

Klik hier om Rituals the ritual of sakura te shoppen.

Gebruik jij vaak handcrèmes? Wat zijn jouw favoriete handcrèmes?

Geef een reactie