Lifestyle

Favoriete youtube kanalen #1

Ik kijk bijna elke dag youtube video’s. Na een aantal jaar op youtube heb ik wel wat favoriete kanalen opgebouwd. Vandaag laat ik jullie een paar van mijn favoriete kanalen zien en dit is een artikel wat terug kan komen vandaar de #1.

  1. REACT

Dit vind ik echt een leuk kanaal. Hierop zie je personen van bepaalde categorieën reageren op verschillende dingen. Het is leuk om te zien hoe personen reageren op bepaalde dingen en van sommige verwacht je het niet.

2. Jennxpenn

Jenn is echt super cool. Ze is een heel laid back meisje maar heel erg grappig. Het zou zo een van mijn vrienden kunnen zijn, nja dat gevoel geeft ze me. Ze maakt vaak grappige video’s en die falen bijna nooit om me aan het lachen te maken.

3. IISuperwomanII

Ook lilly sings maakt geweldige grappige video’s. Ze zijn vaak erg herkenbaar en daar zit haar kracht. Elke keer als ik een video zie denk ik: ‘Dit is zo waar.’ Ik kijk haar video’s met plezier.

4. Vlogbrothers

Dit kanaal is van twee broers. Ze zijn als heel lang op youtube en organiseren elk jaar weer Vidcon. Ze plaatsen video’s over verschillende onderwerpen en er zit veel diepgang in de video’s. De video inspireren me.

5. ConnorFranta

En de laatste youtuber die ik vandaag ga behandelen is ConnorFranta. Dat is echt mijn all time favourite youtuber. Hij maakt gewoon zulke mooie, leuke en soms grappig video’s. Het is eigenlijk een mix van alles wat ik leuk vind.

Wat is jou favoriete youtuber?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie