Beauty & Mode Lifestyle

Dierproefvrije beauty merken – Fijne dierproefvrije merken

Dierproefvrije beauty merken

Ik vind dierproefvrije cosmetica steeds belangrijker om te gebruiken. Het geeft me een fijn gevoel en het is natuurlijk veel beter. Gelukkig zijn er fijne dierproefvrije beauty merken die helemaal niet op dieren testen. Ik deel deze merken in dit artikel!

Lush

Met stipt op nummer een van dierproefvrije beauty merken staat bij mij toch wel Lush. De producten die ik tot nu toe heb gebruikt vond ik heel erg fijn, vooral de douche spullen. In de winkel ruikt het geweldig en ik word altijd goed geholpen. Echt een fijn merk, ik ben fan!

Catrice

Hoe fijn is het dat een budget merk niet op dieren test. Catrice vind ik altijd al een van de betere budget merken. Ze hebben onder andere goede foundation, poeders en primers. En je kunt het gewoon bij de Kruidvat halen.

Holland & Barett (was eerst De Tuinen)

Holland & Barett heeft een huismerk met allemaal fijne verzorging. Bij De Tuinen kom ik altijd als ik mezelf even wil ‘verwennen’. Dat doe ik dan met bijvoorbeeld een lekker maskertje of een handcréme. Heerlijk.

Klik hier om te shoppen bij holland & barett. 

Dierproefvrije beauty merken

Essence

Een beetje hetzelfde verhaal als Catrice. Het is een fijn budget merk en te koop bij Kruidvat wat ik extra fijn vind. Essence heeft ook een aantal pareltjes in het schap liggen en dat voor een klein prijsje.

Utsukusy

Ik heb een tijdje mogen samenwerken met dit merk en daardoor ben ik écht fan geworden van de producten. Het zijn salon producten die je een luxe gevoel geven. De producten die ik heb gebruikt vond ik stuk voor stuk fijn.

Etos

Etos vond ik nooit heel speciaal. Maar een tijdje geleden hebben ze het hele assortiment aangepast van verzorging tot de make-up. Sinds die veranderingen ben ik fan van Etos. De douche producten vind ik nu heel fijn en ook de make-up is erg goed.

Dierproefvrije beauty merken

The Body Shop

Dit is ook een merk waardoor het een feestje word onder de douche. Ik vind de producten van The Body Shop lekker verzorgend en ze hebben vaak een lekkere geur. Vooral de body butters en lotions vind ik heel fijn.

Rituals

En we zijn bij het laatste merk aangekomen, namelijk Rituals. Rituals ken ik van de heerlijke douche foams. Dit zijn écht mijn favoriete douche producten. Ook vind ik de geur stokjes fijn.

Klik hier om het merk Rituals te shoppen.

Gebruik jij een van deze dierproefvrije merken?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

7 thoughts on “Dierproefvrije beauty merken – Fijne dierproefvrije merken”

Geef een reactie