Lifestyle

Films die ik in de bioscoop wil zien

Er komen de laatste tijd erg veel leuke films uit. Ikzelf heb een pathé abonnement waarbij ik onbeperkt films kan zien in de Pathé bioscopen. Sommige films wil je liever in de bioscoop zien en sommige lekker thuis. Ik deel vandaag de films die ik graag in de bioscoop wil zien.

Films.jpg

Hacksaw Ridge 

Afbeeldingsresultaat voor hacksaw ridgeAfbeeldingsresultaat voor hacksaw ridge

Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss (Andrew Garfield) die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren.

Hij geloofde erin dat de oorlog rechtvaardig was, maar dat moorden desondanks verkeerd was en was dan ook de enige Amerikaanse soldaat in de Tweede Wereldoorlog die in de frontlinie vocht zonder wapen. Als legerarts evacueerde Doss eigenhandig meerdere gewonden uit de vuurlinie terwijl hij alles en iedereen trotseerde en zelfs getroffen werd door een granaat. Hij was de eerste wapenweigeraar ooit die de Congressional Medal of Honor kreeg.

Fantastic beasts and where to find them

Afbeeldingsresultaat voor fantastic beasts and where to find them

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling.

Oscar®winnaar Eddie Redmayne (“The Theory of Everything”) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld, onder regie van David Yates, die de laatste vier “Harry Potter”-blockbusters heeft geregisseerd.

Afbeeldingsresultaat voor fantastic beasts and where to find them

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Snowden

Afbeeldingsresultaat voor snowden movie

De bloedstollende thriller Snowden van Oscar winnend regisseur Oliver Stone, onthult het ongelooflijke en persoonlijke verhaal van Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt).

Snowden is een voormalig NSA medewerker die duizenden geclassificeerde documenten aan de pers lekt en daarmee een van de meest gezochte personen ter wereld wordt. Met onder anderen Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Nicolas Cage, Scott Eastwood en Zachary Quinto.

The accountant 

Afbeeldingsresultaat voor the accountant

Christian Wolff (Affleck) is een wiskunde genie met aanzienlijk meer affiniteit voor cijfers dan ieder ander.

Achter de deuren van een klein onopvallend accountants kantoor, werkt hij als freelance accountant voor een van ‘s werelds machtigste criminele organisaties.

Afbeeldingsresultaat voor the accountant
Christian neemt samen met de afdeling misdaadhandhaving van het ministerie van Financiën, gerund door Ray King (J.K. Simmons), een nieuwe cliënt aan: een vooruitstrevend robotica bedrijf. Een boekhoudkundig medewerkster (Anna Kendrick) heeft ontdekt dat er miljoenen dollars zijn verdwenen en dit moet tot op de bodem worden uitgezocht. Wanneer Christian grondig de boekhouding doorloopt en steeds dichter bij de waarheid komt, loopt ook het aantal dodelijke slachtoffers steeds verder op.

Arrival

Afbeeldingsresultaat voor arrival

Arrival is een intrigerende thriller van regisseur Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners).

Als op meerdere plaatsen ter wereld mysterieuze gevaartes uit de ruimte neerdalen, krijgt taalkundige Louise Banks (Amy Adams) de leiding over een team van specialisten dat onderzoek gaat doen. Terwijl een wereldoorlog dreigt, zoekt Banks samen met natuurkundige Ian Donnelly (Jeremy Renner) koortsachtig naar antwoorden. Ze neemt daarbij risico’s waarmee ze zichzelf, en mogelijk de hele mensheid, in gevaar brengt.

Naar welke film zou jij naartoe willen in de bioscoop?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

2 thoughts on “Films die ik in de bioscoop wil zien”

  1. Ik heb er ook een aantal die jij ook wilt zien. Zo wil het Fantastic Beasts heel graag zien. Ook The accountant lijkt mij interessant. En Haksaw Ridge ook wel, alleen wacht ik met de laatste wel totdat je hem kan streamen. De rest wil ik in de bioscoop gaan zien.

Geef een reactie