Lifestyle

Fitbox kroon op het werk – Nieuwe healthy producten testen!

Fitbox kroon op het werk

Van Food bureau kroon op het werk kreeg ik de Fitbox van 2019 opgestuurd. Deze box zit vol met healthy producten. Zelf ben ik begonnen met afvallen dus deze box komt zeker van pas! In deze post vertel ik je meer over de producten in de Fitbox van kroon op het werk.

Vieve protein water

Fitbox kroon op het werk

Zelf ben ik niet echt van de sportdrankjes. Ik vind ze meestal erg chemisch smaken. Ik drink liever ook niet iets wat ik echt niet lekker vind ookal is het doel goed. Dit drankje vind ik meevallen maar vind het ook niet heel lekker. Het is niet vies maar ook niet lekker. Mocht je wel van sport / proteïne drankjes houden is dit zeker iets om naar te kijken.

Verkrijgbaarheid: drink-vieve.nl & Body & Fitshop. Tijdelijk te koop voor €9,95 (normaal €17,90). Voer bij Body & Fitshop de promotiecode FITBOX in voor de tijdelijke prijs.

Zuivelhoeve magere yoghurt blauwe bes & Magere yoghurt naturel 

Ik ben al een tijd verschillende zuivel producten aan het uitproberen zoals kwark, yoghurt en vla. Zuivel producten eet ik vaak in de ochtend en ik merk dat ik er veel energie van krijg. Deze twee varianten zijn ideaal voor de ochtend in een handig formaat. Er zitten noten / zaden bij wat het product echt afmaakt.

Ik ben erg te spreken over deze nieuwe yoghurt varianten met noten en zaden. De smaak van zowel blauwe bes als naturel is erg lekker. Het is maar net waar je zin in hebt in morgen. Met de noten en zaden maak je het nog lekkerder waardoor dit ontbijt echt een feestje is.

Verkrijgbaarheid magere yoghurt blauwe bes:
Verkrijgbaar bij Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, Dirk van den Broek, Poiesz. Binnenkort bij Plus, Spar en Jumbo voor €1,75 (220 gram). Verkrijgbaarheid magere yoghurt naturel: Verkrijgbaar bij Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, Dirk van den Broek, Poiesz. Binnenkort bij Plus, Spar en Jumbo voor €1,65 (220 gram)

Dextro energy citroensmaak

Fitbox kroon op het werk

Dextro energy ken ik al een lange tijd. Vroeg gebruikte ik dit altijd bij het sporten (kickboxen). Het kan je net even wat meer energie geven en ik vind het stiekem ook wel een lekker snoepje. Ik gebruikte Dextro al een tijd niet meer, leuk dat ik het nu weer kan gaan proberen.

Verkrijgbaarheid: Bij verschillende supermarkten, drogisten en pompstations voor €1,05 per single stick

Quaker Oats Express Protein

Havermout vind ik ook altijd fijn als ontbijt. Ik neem er alleen bijna nooit tijd voor om het te maken. In deze havermout zit veel proteïne. Je kunt de havermout zowel gewoon koken als in de magnetron doen. Mijn voorkeur gaat uit naar koken aangezien ik het in de magnetron toch wat minder lekker vind. Het fijne aan deze variant is dat het in acht zakjes zit, zodat je precies weet hoeveel je nodig hebt voor een portie. Ook is de havermout erg lekker, ik merk geen verschil met de reguliere variant.

Verkrijgbaarheid: Bij Albert Heijn en binnenkort bij Jumbo voor €2,29

Servero 100% fruit to go mango therapy 4 x 90g

Fitbox kroon op het werk

Dit zijn fruitsnacks in de smaak Mango. Zo’n fruitsnack is ideaal als tussendoortje en kan je ook makkelijk meenemen. Zelf hou ik ontzettend van Mango, dit tussendoortje gaat er dus zeker in bij mij. Het fijne aan deze fruitsnack is dat er 100% fruit in zit en geen andere toevoegingen zoals geur, kleur en smaakstoffen. Zo weet je dus precies dat je alleen Mango binnenkrijgt en geen andere zooi.

Verkrijgbaarheid: Bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, Coop, Jan Linders, Emté, Poiesz voor €1,99 ( 4x 90 gram)

Andros so good & veggie hazelnoot & natuur

Hier was ik het meest enthousiast over toen ik de Fit Box opende. Dit zijn namelijk vegan toetjes. Ik was erg benieuwd naar de smaak ervan en of het echt gelijkwaardig zou zijn aan een toetje waar wel zuivel in verwerkt is. Ik kreeg de smaken natuur en hazelnoot.

Na het proeven van de toetjes ben ik nog meer enthousiast geworden. Ze smaken namelijk echt ontzettend lekker. De natuur variant is op basis van kokosmelk. Normaal hou ik niet zo van kokos maar bij deze proef je de kokos maar lichtelijk waardoor het erg lekker is. De hazelnoot variant is op basis van amandelmelk. Dit toetje vind ik nog lekkerder omdat dit echt meer een lekker toetje is en de natuur variant meer smaakt naar yoghurt.

Welk artikel uit deze fitbox van kroon op het werk zou jij graag proberen?

Geef een reactie