Ondernemerschap & Bloggen

Geld verdienen met je blog? Het bol.com partnerprogramma

Ik ben nooit een blog gestart om geld te verdienen of andere gratis producten te mogen ontvangen. Ik heb het altijd gezien als een stukje internet van mijzelf waar ik mijn verhaal op kwijt kon. Maar natuurlijk is het altijd leuk om met een bedrijf te kunnen samenwerken. Het kost nou eenmaal ook tijd en geld om een blog te hebben, dus een financiële vergoeding of een vergoeding in goederen is altijd wel fijn. Ik ga vandaag een manier delen, het bol.com partnerprogramma.

Wat is bol.com?

Waarschijnlijk kennen jullie allemaal Bol.com wel. Bol.com is namelijk een webshop met allemaal verschillende producten. Van boeken tot elektronica, Bol.com heeft het allemaal. Ik vind Bol.com altijd een hele fijne webshop om iets te bestellen. Ik koop er al jaren mijn boeken, cd’s, elektronica, make-up etc. En de klantenservice bij Bol.com is altijd verrassend goed. Ik ben fan!

Afbeeldingsresultaat voor bol.com

Het Bol.com partnerprogramma 

Laatst kwam ik op een website wat het Bol.com partnerprogramma heet. Na de informatie op de website te lezen heb ik me besloten om mij in te schrijven voor het programma. Met het bol.com programma help je elkaar zoals de naam als zegt als partner. Jij zet een advertentie op je website en daarmee krijgt Bol.com meer bezoekers en orders. Daar krijg jij dan weer wat voor terug in de vorm van een financiële vergoeding.

Hoe werkt het programma? 

Het leuke van het bol.com partnerprogramma vind ik dat je zelf kan kiezen wat voor advertentie ik op mijn website plaats. Dit kan dus een super goede aansluiting op het onderwerp van je blog. Zo heb ik nu bijvoorbeeld een banner over het nieuwe album van Ed Sheeran. Zelf vind ik dit album natuurlijk helemaal te gek en vind het niet erg dat daarover een advertentie op mijn blog staat.

Je kunt dus kiezen uit een breed assortiment promotie middelen die je op je site als advertentie kunt plaatsen. Denk hierbij een tekstlinks, product links en banners. Je kiest zelf welk product, categorie etc. je op blog plaatst. Zo hou je het persoonlijk op je blog, waar ik altijd naar streef. Als de gewenste advertentie op je blog staat kun je in de rapportage zien hoe de advertentie erbij. Als iemand via jou website iets koopt kun je een commissie krijgen tot 8%! Dat is dus zeker de moeite waard.

Kortom: persoonlijke advertenties waar bol.com en jij blij van worden en je kunt er nog commissie voor krijgen ook.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden bij het bol.com partner programma. 

Ga jij je aanmelden bij het Bol.com partnerprogramma? 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

 

4 thoughts on “Geld verdienen met je blog? Het bol.com partnerprogramma”

  1. Ik heb me een half jaar geleden aangemeld maar nog niks mee verdient. Ik vind het vooral een leuke dienst die je kan aanbieden aan je lezers. Bijvoorbeeld van he favoriete boeken etc. Als je er iets mee kunt verdienen is het mooi meegenomen

  2. Wat een interessant artikel! Maar als ik het goed begrijp krijg je dus pas geld wanneer iemand ook werkelijk iets koopt via jouw blog? Of ook wanneer er op de advertentie wordt geklikt?

Geef een reactie