Lifestyle Uncategorized

Getest! Telefoon standaard en powerbank

Ik ben dol op gadgets. Ik test regelmatig verschillende gadgets uit en dan met name voor telefonie. Vandaag laat ik weer twee gadgets zien. Dat zijn een telefoon standaard, om je telefoon neer te kunnen zetten en een powerbank. Benieuwd wat ik van deze gadgets vind? Lees dan snel verder.

De twee gadgets komen van hoesjes-outlet.nl vandaan, dit is een webshop met onder andere telefoon hoesjes en assesoires zoals deze gadgets die ik ga laten zien.

Telefoon Standaard 

Handige 2-in-1 Grip en Houder van Comfycase voor je smartphone. De houder met stevige veer fungeert als standaard voor je smartphone, en maakt het comfortabel om bijvoorbeeld video’s te bekijken. De clip is tevens te gebruiken als grip, waardoor je je telefoon makkelijk met één hand kunt bedienen. Bovendien voorkom je hiermee dat je kostbare smartphone uit je hand gegrist kan worden, extra diefstalpreventie dus! De Comfycase Grip is gemaakt van stevig harsmateriaal en is bestand tegen vocht, vuil en vlekken. Enjoy!

Bron: Hoesje-outlet x

Ik heb ooit een hoesje laten zien waarin een standaard verwerkt zat. Dat vond ik ideaal. Helaas is dit hoesje kapot gegaan (laten vallen… Eigen schuld!). Een standaard vond ik toch wel erg handig. Daarom besloot ik deze standaard te testten.

Als je de standaard krijgt zit er een soort plakbandje op. Die moet je eraf halen om de standaard aan je telefoon te plakken. Je moet wel goed opletten dat je hem in een keer goed plakt want je kan hem er niet heel handig vanaf halen. Ook zou ik je aanraden om hem op een hoesje te plakken in plaats van je toestel zelf aangezien hij wel wat plakband restten achterlaat.

De telefoon staat stevig door de standaard en valt niet snel om. Hij blijft goed op mijn telefoon zitten en kan er onmogelijk afvallen. Hij werkt dus goed voor zijn doel. De standaard kost 6,99. Een prima prijs voor dit product.

 

Meskey Fresh Color Power Bank

Wie heeft gezegd dat er geen topmerken uit China komen? Het Chinese MESKEY bewijst anders: met deze topkwaliteit powerbank kun je je toestel wel drie keer volledig opladen, zodat je onderweg en van huis geen onverhoopt tripje naar een stopcontact hoeft te maken! De indicator bovenin de powerbank geeft aan hoeveel energie er nog over is, zodat je op tijd weet wanneer de powerbank zelf weer opgeladen dient te worden. De Powerbank is voorzien van een USB-, zowel als een Micro-USB aansluiting, waardoor ze geschikt is voor elk draadloos apparaat met een accu, niet alleen smartphones. Handig! We hebben ‘m afgeprijsd binnen weten te slepen, zodat je voor een scherpe een uitstekende powerbank in huis kunt halen. Enjoy!

Hoesjes-outlet: x

Een powerbank is altijd handig voor wat dan ook. Je weet nooit wanneer je telefoon leeg en als je telefoon dan leeg is en je kan je telefoon niet opladen kun je altijd de powerbank gebruiken om je telefoon weer wat extra leven te geven. Super handig en ik gebruik daarom ook regelmatig een powerbank.

Deze powerbank is verkrijgbaar in de kleuren lila en blauw. Echt een schattige powerbank dus. Ik heb gekozen voor de kleur lila maar eerlijk gezegd kon ik niet kiezen. De powerbank komt in een handig formaat, niet de groot waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Ook zit er een USB kabel bij.

Ik heb de powerbank getest en hij kan mijn telefoon inderdaad gemakkelijk tot wel 3 keer opladen. Ben dus dik tevreden met deze powerbank en zal hem daarom ook vaak gaan gebruiken.

Er staat ook bij dat je kan zien hoe vol je powerbank nog is met een led indicator. Voor mij werkte dat niet of het lukte me niet met instellen. Er zat wel een handleiding bij, maar die was geheel in het Chinees, dus daar werd ik ook niet echt wijs van.

Welke telefoon accessoire gebruik jij graag?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.


Facebook – Instagram – Bloglovin – Twitter. 

 

Geef een reactie