Budgetproof Lifestyle

Goedkope uitstapjes – Budget uitstapjes in de zomervakantie

Goedkope uitstapjes

De zomervakantie is begonnen. Tijd om leuke dingen te doen met famillie en vrienden. Er zijn veel leuke dingen te bedenken om te doen zoals het bezoeken van een terras of uit eten gaan. De rekening hiervan is echter minder leuk. Vandaag deel ik goedkope uitstapjes die weinig tot niets kosten.

Picknicken in een park

Je kunt er voor kiezen om te lunchen in dat dure restaurant maar picknicken in een park is ook een optie. Trommel wat vrienden op en ga samen hapjes maken thuis en neem dit mee naar een park. Super gezellig en je kan je eigen eten meenemen!

Ga naar het strand of zet een zwembadje in je tuin

Het strand hoeft niet duur te zijn als je zelf je hapjes en drankjes van thuis meeneemt. Als je geen strand in de buurt hebt kun je ook een goedkoop zwembadje halen bij bijvoorbeeld de Action. Trommel je vrienden op en hou een mini pool party.

Trift shopping

Wie houdt er niet van shoppen? Het jammere ervan is dat je bankrekening de middag shoppen wat minder leuk vindt… Daag je vrienden uit om de leukste outfit te scoren bij tweedehands winkels. Wie weet kom je leuke items tegen voor een prikkie.

Goedkope uitstapjes

Gratis museum of evenement

Er is altijd wel een gratis museum of evenement bij jou in de buurt. Als je student bent kun je ook kijken bij studentenkorting, dit kan ook enorm schelen bij musea. Zoek dus op het internet of er gratis dingen te doen zijn bij jouw in de buurt.

Organiseer een bios of spelletjes avond

De avondjes thuis op de bank met vrienden zijn de leukste avondjes. Ga dus gezellig ouderwets een avondje spelletjes spelen of een film kijken. Laat iedereen hapjes en drankjes meenemen zodat er genoeg is voor iedereen. Gegarandeerd dat je het leuk gaat hebben!

Doe een fietstocht

Ik ben zelf niet echt van het fietsen. Af en toe fietsen in de natuur kan echter wel erg leuk en ontspannend zijn. Stippel een leuke fietsroute uit en stap op je fiets. Neem wat eten en drinken mee voor de pauze onderweg en geniet van de natuur.

Goedkope uitstapjes

Ga en middagje bakken en hou een high tea

Een high tea is altijd ontzettend leuk en lekker. Waarom maken jullie het niet zelf. Ga een middagje de keuken in met wat vrienden en maak je eigen gebakjes, sandwiches en andere verrukkelijke gerechtjes. Super leuk als jullie een high tea kunnen inrichten met eigen gemaakte gerechten.

Welke goedkope uitstapjes ken jij nog meer?

Geef een reactie