Budgetproof Lifestyle

Gratis diensten – Programma’s en diensten die je gratis kan uitproberen!

Door de crisis hebben verschillende bedrijven diensten gratis gemaakt of om uit te proberen voor een bepaalde tijd. In deze post deel ik deze gratis diensten waar je gratis (tijdelijk) gebruik van kan maken. Kijk je mee of er iets voor jouw tussen zit?

Amazon Kindle Unlimited

Nieuwe en personen die vroeger lid waren van Amazon Kindle kunnen gratis twee maanden gebruik maken van Amazon Kindle unlimited. Met deze dienst kun je onbeperkt e-books lezen. Amazon Kindle heeft meer dan een miljoen e-books om uit te kiezen dus er zit altijd wel iets voor je tussen.

Klik hier om Kindle unlimited te bekijken.

Nikon School

gratis diensten

Nikon ken je waarschijnlijk als Camera merk. Nikon biedt ook de Nikon school aan, dit is een school waar je verschillende lessen kan volgen wat te maken heeft met fotografie. Nikon biedt nu gratis deze lessen aan. Erg interessant om dit te kunnen leren van de echte professionals om goede foto tricks te kunnen leren.

Klik hier om de Nikon school te bekijken.

Ziggo zender en film aanbod

Als je Ziggo als TV provider hebt, heb je geluk! Ziggo biedt namelijk in deze tijd extra zenders en films aan waar je gratis gebruik van kan maken. Dit gaat vooral om sport en muziek zenders, en er zijn nog enkele overige zenders toegevoegd.

Klik hier om meer informatie te lezen!

Final Cut Pro

Personen die zich bezighouden met de media of het bewerken van film materiaal kennen dit programma vast wel. Final Cut Pro is een programma waar je film materiaal kan editten. Apple biedt op dit moment een trial van negentig dagen aan. Ik heb zelf wel eens met het programma gewerkt. Het is een redelijk ingewikkeld programma, dus het is wel nodig dat je enige ervaring hebt met editten. Als je het eenmaal onder de knie hebt, is het een programma met veel mogelijkheden.

Klik hier om de trail van Final Cut Pro te downloaden.

Uber eats gratis bezorging

Door lokale ondernemers met een restaurant of horeca gelegenheid te supporten kun je gratis bezorging van het eten krijgen. Als je namelijk bij zo’n lokaal en onafhankelijk restaurant besteld via Uber Eats krijg je deze bestelling gratis bezorgd zonder service kosten die je normaal wel moet betalen.

Klik hier om te bestellen bij Uber Eats.

Brit+Co

gratis diensten

Brit+Co is een platform wat ik zelf nog niet kende. Dit is een bedrijf wat vooral content maakt over DIY projecten. Ook bieden ze cursussen en lessen aan die in het teken staan van DIY. Deze lessen kun je nu gratis volgen als je bij het afrekenen de code SELFCARE gebruikt. Er zijn een heleboel verschillende creatieve lessen te volgen, bijvoorbeeld bruiloft fotografie en online tekenen.

Klik hier om een cursus of les te volgen bij Brit+Co.

Cambridge Bibliotheek

Voor de studenten onder ons kan dit een interessante dienst zijn. Cambridge zet namelijk tijdelijk haar bibliotheek openbaar om literatuur te raadplegen. In de bibliotheek zijn onder andere schoolboeken en academische onderzoeken en literatuur te vinden. Zeker interessant als je op dit moment op zoek gaat naar literatuur voor een bepaald onderzoek.

Klik hier om de Cambridge bibliotheek te bezoeken.

Ga jij een van deze gratis diensten uitproberen?

2 thoughts on “Gratis diensten – Programma’s en diensten die je gratis kan uitproberen!”

Geef een reactie