Budgetproof

GRATIS Herdenkingsmunten & biljet! – (O.a Rembrandt, Koninklijk gezin)

Wie kent ze niet? De herinneringsmunten die je wel eens ziet. Ik vind ze erg leuk om te verzamelen en wie weet zijn ze later wel een leuk geld bedrag waard. Vandaag zag ik dat ze enkele herdenkingsmunten en een biljet gratis kunt bestellen (exclusief verzendkosten). Te leuk om niet met jullie te delen. Ik heb ze gelijk zelf besteld!

Klik op de banners om meer informatie te bekijken en/of het product gratis (excl verzendkosten) te bestellen!

Rembrandt herdenkingsbiljet

gratis herdenkingsmunten

Ter ere van het Rembrandtjaar geeft muntonline het 0€ Herdenkingsbiljet cadeau aan de Nederlandse bevolking. Deze officiële uitgifte toont het beroemde schilderij “De Nachtwacht” van Rembrandt. Zelf ben ik een ontzettende cultuur liefhebber en bekijk ik graag de kunst van Nederlandse schilders. Ik ben wel een paar keer per jaar in het rijksmuseum te vinden dus ik ben erg tevreden met dit ontwerp.

Koninklijk gezin munt

Als blijk van waardering voor onze Koninklijke Familie wordt deze uitgegeven. Nederland heeft een traditie waarin belangrijke Koninklijke momenten officieel worden vastgelegd. Met de viering van het 5-Jarig Koningschap net achter ons, en de komende 16e verjaardag van onze Kroonprinses heeft muntonline alle reden om deze herdenkingsuitgifte te slaan.

Geboorte munt

Hoe leuk is deze munt! Echt super leuk om te geven als cadeau aan de ouders van een pasgeboren baby. Een werkelijk origineel cadeau. Het ideale geschenk om te geven.  Voor de ouders van het kind leuk en waardevol, vooral nu, maar ook voor later. De Geboorte-Munt is geheel in geboorte stijl ontworpen met een ooievaar en kinderspeelgoed, heel leuk!

Victory munt

Ter ere van onze bevrijding 75 Jaar geleden geeft muntonline dit jaar de officiële Canadese Victory Munt, uit het jaar 1945 cadeau. Deze vergulde Canadese herdenkingsmunt uit 1945 toont het wereldberoemde Victory ontwerp van Thomas Shingles, hoofd graveur van de Royal Canadian Mint, en is een ode aan alle Canadezen aan het thuisfront en aan de eigen troepen in Europa, die een belangrijke rol speelde in de bevrijding van Nederland. Erg interessant en belangrijk om dit ons te herinneren en het blijven herdenken.

Welke van deze gratis herdenkingsmunten ga jij bestellen?

Geef een reactie