Beauty & Mode

Guhl colorshine blond shampoo + conditioner – Mijn favoriete shampoo

Ik gebruik altijd verschillende shampoo en conditioner door elkaar heen. Nu ben ik een hele fijn setje tegen gekomen. Namelijk de Guhl Colorshine Blond shampoo en conditioner. Deze shampoo is voor blond haar. Waarom ik deze producten zo fijn vind, lees je in dit artikel.

Informatie

Eerst even wat informatie over de producten. De producten kosten beide 6,09 en zijn verkrijgbaar bij drogisten, o.a Kruidvat, Etos en DA. Ik vind de prijs niet heel duur voor deze goede producten en er is bijna altijd wel een aanbieding. Dat is erg fijn. Deze Guhl producten kun je gebruiken voor natuurlijk, gekleurd of gehighlight blond haar. Ik gebruik het omdat ik mijn haar wat lichter wil krijgen en mijn punten zijn blond. Het setje waar in fan van ben zijn de Guhl colorshine blond shampoo en conditioner.

20150828_151326(0)

Ontwikkeling producten

De producten van Guhl zijn ontwikkeld zodat je kleur er langer in blijft zitten en de mooiste kleur naar boven haalt. vind zekeradat ze dat goed doen. Nadat ik mijn haar een aantal keren had gewassen met deze producten was mijn haar lichter en was het een mooiere blonde kleur. Minder oranje en geel zeg maar. Ook merk ik dat doordat  het zachter werd dan normaal.

Maar verzorgen de producten ook? Ja dat doet hij zeker. Je hebt maar een klein beetje nodig van beide producten. Daarmee heb je veel schuim in je handen (niet bij de conditioner uiteraard). Mijn haar bevat ook meer volume en was wat luchtiger. De shampoo maakt ook mijn haar veel minder vet. Bij veel shampoo heb ik dat het mijn haar vet maakt maar bij deze heb ik dat niet gelukkig. Verder ruiken de producten echt heel lekker! Ik weet niet precies waarnaar, een beetje bloemig.

Guhl colorshine blond shampoo

Nadeel

Er is alleen een nadeel, dat is dat er SLS en parabenen in de shampoo. Ik heb er niet echt last van maar er zijn personen die deze dingen vermijden. Dat is dan wel jammer.

Verder ben ik en mijn haar reuze enthousiast over deze shampoo en kan ik hem je echt aanraden. Het maakt je kleur mooi, het verzorgd je haar en maakt het zacht. Wat wil je nog meer?

Ik heb ook een kleuren shampoo getest, benieuwd naar de resultaten? Lees hier een artikel over de kleuren shampoo van Kruidvat.

Wat is jouw favoriete shampoo + conditioner?

Geef een reactie