Beauty & Mode Lifestyle

Halloween inspiratie

Voor het eerst ga ik Halloween vieren. Een vriend van mij geeft een Halloween feestje en natuurlijk gaan we allemaal verkleed. Ik ben op dit moment erg aan het brainstormen als wat ik zal gaan. In dit artikel laat ik wat opties zien.

haloween

Mime Speler 

Afbeeldingsresultaat voor mime halloween

Ik vind mime spelers sowieso al een beetje creepy en je kan het zo eng maken als je zelf wilt. Ook is het zelf een makkelijk kostuum om zelf te maken, de meeste dingen heb ik zelf al.

Een pop

Afbeeldingsresultaat voor doll halloween

Ook poppen vind ik al eng van zichzelf. Je kunt deze ook zo eng maken als je zelf wilt. Een ook is dit kostuum makkelijk om te maken, je moet je denk ik alleen een beetje verdiepen in de make-up.

Darth Vader 

Afbeeldingsresultaat voor darth vader halloween

Ik heb dit jaar pas Star Wars gezien (ja ik weet het, ik had het veel eerder moeten kijken.) En sindsdien ben ik fan! Het lijkt met super tof om me te verkleden als Darth Vader want bijna iedereen kent het wel en eerlijk is eerlijk, het ziet er tof uit.

Heks

Afbeeldingsresultaat voor heks halloween look

Ja dit is natuurlijk een hele bekende en simpele om te doen. Er zijn hier echt duizenden tutorials voor om te doen, je kan het zo gek niet bedenken en het staat online.

Half barbie/half zombie

Afbeeldingsresultaat voor half barbie half zombieAfbeeldingsresultaat voor half barbie half zombie

 

Dit is een recent idee wat ik heb. Namelijk half barbie en half zombie of iets in die richting. Het lijkt me gewoon heel gaaf om het contrast met normaal persoon en een andere kant van die persoon te creëren met make-up. Ik denk dat het totaal plaatje er heel tof uit kan komen te zien.

Vier jij halloween?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

3 thoughts on “Halloween inspiratie”

Geef een reactie