Beauty & Mode

How to: Strobing

Strobing is helemaal in op dit moment. Het is een trend en heeft te maken met highlighter en contouren.  Vandaag vertel ik je wat strobing is, wat je er mee kunt doen en hoe je het moet doen. Lees snel verder voor informatie over strobing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat is strobing?

Allereerst ga ik uitleggen wat Strobing is. Strobing is de vervolg trend van Contouren. Strobing is een techniek waar je op delen waar normaal licht op valt highlighter aanbrengt. Het geeft een natuurlijk effect en je hebt maar een product nodig, namelijk highlighter.

Contouren was nogal lastig voor meiden die net begonnen met make-up. Je had verschillende producten en kwasten nodig. De meestgebruikte highlighter is een witte vloeibare. Hiermee krijg je het beste resultaat. Maar in principe kun je elke highlighter gebruiken voor het strobing effect.

face-highlighting

Wat kun je er mee?

Maar wat is het nut van Strobing eigenlijk? Door de shimmer deeltjes in de highlighter kun jee bepaalde delen van je gezicht meer naar voren laten komen. Waar jij de highlighter aanbrengt. Door strobing is je look stralender, frisser en zal je meer opvallen.

Edit: Ik heb even een foto bijgevoegd van Kim K met het resultaat want toen ik foto’s had gemaakt wat het resultaat bijna niet zichtbaar op de camera. Het zag er wel ongeveer uit als bij kim K.

Hoe doe je strobing?

1436782914-screen-shot-2015-07-13-at-111705

Edit: Ik heb even een foto bijgevoegd van Kim K met het resultaat want toen ik foto’s had gemaakt wat het resultaat bijna niet zichtbaar op de camera. Het zag er wel ongeveer uit als bij kim K.

Je kunt strobing op verschillende manieren doen. Je moet een beetje kijken naar jou gezicht waar het mooi is om te doen. Op de linker foto zie je geen strobing. Op de rechter foto heb ik wel strobing gedaan. Deze stappen heb ik gedaan:

  1. Ik bracht het aan op mijn wangen/jukbeenderen. In combinatie met bronzer.
  2. Ik deed het op mijn ogen. In de binnenste ooghoek en op het wenkbrauw bot.
  3. Ik deed het op de bovenkant mijn neus naar het puntje toe.
  4. Daarna boven mijn lip in het midden.
  5. Daarna een klein beetje bij mij kin.
  6. Om het af te sluiten deed ik het boven mijn wenkbrauw bij beide.

Dat was de strobing tutorial alweer.

Doe jij ook aan strobing?

Geef een reactie