Lifestyle

Huis smart beveiligen? (bij inbraak DIRECT melding politie) Vraag nu een vrijblijvend offerte aan!

Het Verisure alarmsysteem is een geïntegreerd beveiligingssysteem, met de meest innovatieve technologie om de beveiliging van alle soorten woningen en bedrijven te garanderen. Het alarmsysteem combineert verschillende soorten componenten (zoals een foto detector en voice box).

Klik hier om een offerte aan te vragen!

Een aantal componenten van Verisure:

Bij beeldverificatie direct melding aan politie

De fotodetector neemt wanneer het alarm afgaat een serie van 3 foto’s die naar de meldkamer worden gestuurd. Zo kan de operator meteen de oorzaak van het alarm vaststellen en snel de nodige maatregelen nemen. Bijvoorbeeld de politie of de brandweer inschakelen. Je kunt ook beelden van jouw woning opvragen via je mobiele telefoon, computer of tablet.

Meteen de juiste actie

Het alarm van Verisure is voorzien van de Verisure Voice. Dankzij Verisure Voice kunnen de operatoren van de meldkamer bij een alarm rechtstreeks meeluisteren en praten in jouw woning. Deze dienst gebruikt de VoiceBox, een speaker met een ingebouwde sirene. Ben je zelf thuis en heb je een ongeval gehad? Dan kun je meteen hulp vragen aan de meldkamer via de VoiceBox.

Beveiligt alle toegangen

Met de shocksensor kun je de ramen en deuren beveiligen wanneer je weg bent, maar ook als je thuis bent. Dankzij de “schoksensor”-technologie detecteert de sensor de inbraak al voor deze plaatsvindt.

Night control / SOS knop

De Nightcontrol van het alarmsysteem is gemakkelijk te verplaatsen en bevat de optie voor spraak en luisteren. Dit houdt in dat je in geval van nood met de Nightcontrol naar een veilige plaats kunt gaan en directe communicatie kunt onderhouden met een operator van de meldkamer.

Beveiliging altijd bij je

Controleer je alarm op je telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaan en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

Benieuwd naar Verisure & de andere componementen?

Vraag hier een gratis en verblijfende offerte aan voor jouw woning!

Geef een reactie