Lifestyle

I love sleep tag.

Slapen vind ik altijd fijn, lekker even uitrusten en aan niks denken. Door Living Comfort ben ik uitgenodigd om de I love sleep tag in te vullen. Daar zeg ik geen nee tegen. In deze tag beantwoord ik alle vragen over slapen dus lees snel verder.

love sleep

  1. Hoe laat ga je meestal naar bed?

De exacte tijd is meestal verschillend. Het ligt een beetje aan mijn rooster maar door de weeks meestal lig ik tussen 10 en 12 uur wel in bed. Meestal slaap ik dan nog niet. Ik lees dan nog even in een boek of ik zit op mijn mobiel. Ik weet het, slecht…

2. Wat is jou vaste ritueel voor het slapen gaan?

Een echt ritueel heb ik niet maar voor het slapen gaan haal ik altijd mijn make-up er af en douch ik. Ik douch eigenlijk altijd ‘s avonds. Dat voelt gewoon zo fijn na een lange dag. Nee ik hou er niet van om ‘s ochtends te douchen. Dan wil ik juist iets rustiger aan doen.

3. Wat doe je als je niet kan slapen?

Meestal nog even op mijn mobiel of ik lees iets. Als ik echt niet kan slapen doe ik meestal een activiteit die ik nog moet doen voor school of mijn blog. Of ik zet een filmpje aan. Als ik dan iets heb gedaan ben ik meestal wel moe genoeg om in slaap te vallen.

4. Wat is je favoriete slaaphouding?

Dat is op mijn zij en dan helemaal in elkaar gekropen. Meestal heb ik het wel koud als ik ga slapen dus is dat de ideale houding om lekker warm te worden. Verder neem ik ook vaak andere houdingen aan terwijl ik slaap en rol ik soms wel uit bed.

tumblr_nvv72kOpR31urbgaxo1_500

5. Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Pizza. I love pizza. En je mag me verder wakker maken als er een bepaald concert of artiest in Nederland is want dan wil ik daar zeker bij zijn. Is het geen pizza of artiesten dan wil ik liever niet dat je me wakker maakt. Mijn slaap is me kostbaar en ik ben niet de vrolijkste als je me wakker maakt.

6. Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?

Dat ligt eigenlijk aan mijn rooster of activiteit die ik moet doen. Het is dus bijna elke dag anders maar het vroegste is kwart over 6. In het weekend als ik vroeg moet werken op zaterdag is het half 8 en zondag slaap ik meestal uit.

7. Snoozen of direct opstaan?

Een paar weken geleden had ik direct opstaan geantwoord. Maar sinds een aantal weken heb ik me weer aangeleerd om te snoozen. Best slecht want ik had mezelf juist aangeleerd om direct op te staan. Moet mijzelf dat maar weer eens aanleren dus.

8. Slaap jij uit in het weekend?

Ja, dit heb ik al vertelt. Soms word ik ook wel eens vroeg wakker terwijl ik eigenlijk geen tijd heb om op te staan. Dat is dan wel weer vervelend.

tumblr_nvvdwf3fLZ1tiemwxo1_500

9. Welke rare dingen doe jij in je slaap?

Ik praat in me slaap. Soms heb ik ook gewoon ”ruzie” in mijn slaap met mensen. Vroeger had ik bijvoorbeeld vaak ruzie met mijn broertje in mijn slaap. Heel erg apart. Zelf weet ik daar niks van maar ik hoor het wel eens van me ouders dat ik dingen vertelde.

10. Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Er liggen twee kussens in mijn bed. Dat vind ik wel zo fijn. Ik snap echt niet dat mensen maar met een kussen kunnen slapen. Dan voelt het voor mij alsof ik helemaal geen kussen heb.

11. Wat heb je aan in bed?

Dat is privé. Haha, nee grapje. Ik hou zelf helemaal niet van pyjama’s of iets dergelijks dus ik doe meestal een sportbroekje met een groot t-shirt aan. Dat zit lekker los. Als het wat kouder is doe ik dan meestal een onesie aan. Ik heb het meestal of koud of heet.

12. Slaap je met sokken aan?

Nee. Ik vind dat totaal niet lekker zitten en het voelt een beetje vies aan en ik zweet dan echt als het zo warm is in bed. En het gaat ook kriebelen. Nope, sokken aan in bed is niets voor mij alhoewel ik soms wel koude voeten heb en het dan wel handig zou zijn.

13. Hoe groot is jouw bed?

Geen idee eigenlijk. Niet heel groot. Ik denk 2 meter bij 90 cm ongeveer.

14. Droom je elke nacht?

Ik denk het niet maar anders zou ik het niet meer kunnen herinneren. Ik heb meestal wel onwerkelijke gekke dromen. Een beetje zoals een drama film. Bijvoorbeeld droomde ik een keer dat Ed Sheeran kwam optreden in mijn huis en toen vermoorde een vriendin hem ineens. Toen kwam Sam Smith en jatte zijn spullen. Vaag.

15. Welke droom of nachtmerrie kan je je nog goed herinneren?

Ik kan er niet eentje noemen die ik echt goed kan herinneren. Wel herinner met ik dat ik een soort van droom had dat ik viel in een soort gat door me bed hen en het voelde zo echt en toen werd ik wakker. We hebben dat allemaal wel eens gehad, toch?

16. Wat is jouw grootste droom?

En de laatste vraag. Eigenlijk is dat heel kort: gelukkig worden. Op wat voor manier dan ook. Natuurlijk zijn er veel factoren die dit mogelijk maken maar ik ga er voor om gelukkig te worden.

Om deze tag in te vullen tag ik Sabrina van sabrinaputri.nl

LivingComfort-profielfoto

Zo dat waren de vragen van de tag. Slapen is natuurlijk erg belangrijk in een mensen leven. Daarmee kan Living Comfort je helpen op verschillende manieren. Deze webshop verkoopt de beste boxprings maar ook accessoires zoals kussens of dekbedden. Neem zeker een kijkje op Living Comfort!

Welke rare dingen doe jij in je slaap?

Advertorial.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

1 thought on “I love sleep tag.”

Geef een reactie