Lifestyle

I Love Summer Tag – Vragen die in het teken staan van de zomer!

I Love Summer Tag

Zomer is mijn favoriete seizoen en ik ben erg blij dat Nederland al een paar dagen van een zonnetje heeft kunnen genieten. Deze tag zijn vragen die gaan over de zomer. Tijdens het invullen van deze tag werd ik al blij. Let’s go en bekijk de I Love Summer Tag.

In de I Love Summer Tag beantwoordt ik vragen over de zomer!

Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?

Natuurlijk is de bikini onmisbaar als dat ook telt. Verder kan er bij mij ook geen korte broek missen bij mij in de kledingkast omdat ik dat gewoon vaak draag als het warmer weer is. Verder vind ik het ook wel leuk om een leuk zomers jurkje te hebben.

Wat is je favoriete ijsjes smaak? 

Dit is echt veel te lastig. Ik hou echt enorm van ijs en kan dus echt geen favoriete kiezen. Een paar van mijn favoriete zijn Snicker, Kokos, Vanille etc etc etc. Ik hou echt te veel van ijs en ik probeer vrijwel altijd wel een nieuwe smaak.

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Dan ga ik toch heel saai voor cola. Cola is mijn favoriete frisse drank en ik drink het best vaak en net iets vaker in de zomer. Verder vind ik het wel lekker om een smoothie te drinken tijdens de zomer.

I Love Summer Tag

Favoriete activiteit in de zomer?

Het ligt eigenlijk aan waar in zin in heb. Als ik echt even wil relaxen dan vind je mij aan het strand of het balkon met een goed boek. Gewoon even niks doen en lekker zonnen. Maar in de vakantie vind ik het ook leuk om wat leuks met vrienden te doen zoals shoppen, een terrasje pakken of naar de bioscoop.

Hoe ziet jouw typische make-uplook er uit?

Ik kan dat nu wel gaan antwoorden maar ik heb er een artikel over gemaakt. In dat artikel laat ik een voorbeeld look zien voor in de zomer. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Wat is je favoriete zomer liedje?

Ik heb niet een bepaald zomer liedje wat ik leuk vind dat elke zomer terug komt. Wel heb ik eigenlijk wel elke zomer een bepaald liedje dat ik echt als mijn lied van de zomer zie. Eigenlijk weet ik dat liedje pas wanneer de zomer alweer voorbij is. Ik denk dat het Major Lazer ft. Dj Snake – Lean On word omdat ik hem nu heel veel luister en echt aan de zomer moet denken als ik hem hoor.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Fruit! Het is niet echt een gerecht eigenlijk maar heb niet echt een favoriet gerecht, ook niet in de zomer. Verder vind ik het leuk om gezellig te bbq’en of bijvoorbeeld een pizza’tje te eten in een gezellig restaurantje. Alles is zoveel gezelliger als het warm is.

Wat is jouw ultieme zomer Do it yourself?

Zelf doe in niet veel met DIY’en maar ik vind het wel leuk om een fruit salade te maken of een smoothie als dat ook telt. Ook is het leuk om water de maken met een smaakje met bijvoorbeeld weer fruit. Nee verder ben ik niet echt creatief.

Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?

Op dit moment ben ik fan van White Musk parfum van The Body Shop. Echt een heerlijk subtiel geurtje. Ik hou er niet van om hele zware geuren op te doen in de zomer. Liever iets wat fris is en dat is dit geurtje helemaal!

Welke plannen heb je voor deze zomer?

Heel stom, maar heel veel werken. Omdat ik normaal wanneer ik school heb heel weinig kan werken zeg ik geen nee tegen extra werken. Als ik niet hoef te werken hoop ik een hoop leuke dingen te doen met vrienden en lekker relaxen.

I love summer! En jij?

1 thought on “I Love Summer Tag – Vragen die in het teken staan van de zomer!”

Geef een reactie