Ondernemerschap & Bloggen

Ik ga een boek schrijven?! #2

12874172_952651791492785_867633930_o

De eerste dag van het schrijven van een boek ging niet erg goed. Ik had totaal geen inspiratie meer en ik had eigenlijk geen zin meer om het te doen, ondanks mijn belofte die ik had gedaan aan mijn stage begeleider. Ik besloot toch door te zetten, dagen zonder inspiratie hebben we allemaal toch?

De aankomende dagen gingen een stuk beter. Ik bedacht een plot waar ik mee aan wilde houden en ik begon gewoon te schrijven. Binnen twee dagen had ik een hoofdstuk af van 8 pagina’s. Dat was best wel veel voor de hoeveelheid die ik normaal schreef.

De dagen daarna gingen wel redelijk. Er waren momenten waar ik aardig veel schreef en een goed verhaal kon neerzetten maar er waren ook momenten waarop ik het liefste op de delete knop wilde drukken, dat heb ik gelukkig niet gedaan. Op zo’n moment stopte ik waar ik mee bezig was en ging ik even iets anders doen. Dan kon ik er het volgende moment weer met volle energie achteraan.

Zoals ik al vermeld heb, heb ik ook al een plot. Een plot is een soort van samenvatting van waar het verhaal over gaat. Het plot van mijn boek is:

Tom nam aan dat Harry zoals de zon was: warm en helderder dan de meeste om hem heen. Het was nooit bij hem opgekomen dat hij eigenlijk net zoals de maan was: verborgen, koud en donkerder dan alles.

Till next week.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

red-hands-woman-creative.jpg

Geef een reactie