Beauty & Mode Persoonlijk

Crop top trend – Opinie ”Ik wil geen crop top dragen”

Crop top trend

Tegenwoordig als ik ga winkelen heb ik best wel een frustratie. Het maakt niet uit welke winkel ik binnen loop maar ik zie overal kleding wat veel te kort is. Als het nu gaat om een leuk shirtje of een korte broek, alles is veel te kort. Ik voel me gewoon niet comfortabel om dat soort kleding te dragen. Ik kan toch niet de enige zijn die dit soort spullen niet wilt dragen? Lees hier mijn mening over de crop top trend.

Figuur

Ik heb niet het figuur voor crop tops, daarom draag ik ze niet. Het is niet dat ik me schaam voor mijn lichaam want dat doe ik totaal niet. Ik moet mijn figuur accepteren en dat doe ik ook omdat ik redelijk gezond leef. De een is nou eenmaal dikker dan de ander en je kunt daar niets aan veranderen. Het zou ook saai zijn als iedereen een perfect figuur zou hebben. En wie bepaalt trouwens wat het perfecte lichaam is? Voor iedereen is dit anders.

Tegenwoordig is korte kleding een echte hype. En ik respecteer het als andere mensen deze kleding wel willen dragen. Je moet dragen waar jij je comfortabel in voelt. Er zullen vast mensen zijn met mijn figuur die het allemaal wel willen dragen en ik respecteer dat. Ik vind het alleen zeer jammer dat ik tegenwoordig niet zelf de keuze mag maken. Want elk kort shirtje wat ik leuk en van het kledingrek pak is zo kort.

Crop top trend

Ik draag liever kleding die wat voor mijn figuur doet, maar als ik ga shoppen heb ik dus bijna geen keus. Het lijkt wel bijna alsof winkels het je door je keel willen duwen. En ik snap best dat winkels de trends volgen en de winkels volhangen met kleding waar een hype bij is maar ik vind het bijna discriminatie. Want als je geen maatje 36/38 hebt heb je bijna gewoon pech. Ik vind het jammer dat winkels en merken hier niet op letten.

Crop top trend

Bron.

En natuurlijk ook al heb je wel het figuur om een crop top te dragen, wil dat nog niet zeggen dat je er wel een wilt dragen. Het is bloot en het kan soms wel eens als uitdagend gezien worden. Sommige mensen willen dat nou eenmaal niet. Ik denk ook zeker dat door deze hype meiden zich onzeker gaan voelen omdat er super veel korte kleding te verkrijgen is. Dan gaan ze denken dat zei de enige zijn die het niet willen.

Korte broek

Ook zo iets, is de korte broek. Ik ben echt al maanden op zoek naar een leuke korte broek die niet te kort is. De meeste broeken die ik pas komen net over mijn billen heen. Dat vind ik veel te kort! Ik show liever zo min mogelijk van mijn lichaam omdat ik dat eerlijk gezegd mooier vind. Ik hoef gewoon mijn buik en benen niet te showen. Ik vind het veel te ‘naakt’ voor mijn doen.

Crop top trend

Bron.

Conclusie is dus dat ik me vreselijk irriteer als ik aan het shoppen ben. En het is niet zo dat ik echt niets kan kopen maar ik vind het soms best wel naar dat heel veel leuke shirts enorm cropped zijn. Ik vind het jammer dat de winkels en merken tegenwoordig niet veel rekening houden met verschillende lichaam types. En voor de duidelijk, ik vind echt niet dat alle korte topjes moeten verdwijnen en dat ik het echt afschuwelijk vind. Bij anderen vind ik het soms super mooi staan en ik vind ook zeker dat je moet dragen wat jij wilt dragen. Er zijn geen regels. Maar hou in gedachte dat niet iedereen alles kan en wil dragen.

Hoe denk jij over dit onderwerp?

0 thoughts on “Crop top trend – Opinie ”Ik wil geen crop top dragen””

  1. Heeel herkenbaar. Ik vind mijn weg er meestal wel omheen, door bijvoorbeeld een hoge broek te dragen, maar ik zie ze inderdaad ook steeds meer aan de rekken hangen. Gelukkig zijn er altijd nog wel leuke shirts die wel gewoon lang zijn, zo heb ik laatst nog toffe shirts gehaald bij de Zara. (: Maar die croptops mogen van mij ook wel wat minder, haha.

    1. Ja zo doe ik het inderdaad ook, met de lange broek en een hempje eronder maar dat doe ik alleen als ze wat langer zijn. En inderdaad bij Zara hebben ze nog wel leuke shirts!

  2. Ik erger me er ook aan. Vooral in Londen kwam ik alleen maar crop tops tegen. Ik ben echt niet dik, maar ik wil er gewoon niet in rond lopen. En die shortjes zijn ook te kort.

  3. Bij mij is het vooral de onderkant. Die broekjes. Dan zijn ze high waist, wat ik graag wil en dan komt het net 1 cm onder mn bil uit. Dan is mn HELE been bloot. Argh. Ik wil gewoon wat langere korte broekjes. En dan ook niet meteen tot de knie, want dat vind ik er ook niet uitzien. Ik irriteer me ook rot! Crop tops vind ik nog meevallen, met een high waisted jeans valt het vaak prima.

  4. Ik dacht hier serieus vorige week nog over na, toen ik dus een vrij hoge broek aanhad met een croptop (dat vind ik dan vaak nog wel oke), maar waarbij toch mijn navel zichtbaar was. Ik zou er niet mee naar buiten gaan. Heb ik een strakke buik? Zeker wel, dat is het punt niet. In een bikini rondhuppelen op het strand vind ik ook geen probleem, ik ben zeker van mijn lijf. Maar een navel in het straatbeeld valt mij ook bij anderen op, en ik weet nu niet of ik die aandacht op me wil vestigen. Zelfs zonder externe factoren denk ik: is dit ‘mij’? Ik snap dus zeker wat je bedoelt!

  5. Herkenbaar! Dan zie ik in de winkel een leuk shirt hangen, maar is het inderdaad een crop top. Ik vind ook gewoon dat ik er het figuur niet voor heb en draag liever wat langere shirts. Frustrerend inderdaad

  6. Ik vind crop tops heel leuk maar het kan alleen als je er een lichaam voor hebt. Tijdens een festival zag ik een meisje met best een buik en dat draagt dan een croptop, leuk dat je mee wilt doen aan een trend maar vind niet dat je het moet tragen als je het niet kan hebben. Je komt idd wel veel croptops tegen maar dat was vorig jaar ook al! Vind het wel jammer dat ze niet heel veel wat langere shirts hebben en alleen richten op croptops.. Dus ik snap je punt wel! Van die uitgesneden shirts aan de zijkant die losjes vinden die zou ik graag wat meer willen zien in de winkel!

    1. Ja nou ja, ik vind dat je gewoon dragen wat je wil. Wie ben ik om te oordelen wat kan en wat niet, maarja ik zou het zelf niet dragen omdat ik het dus niet kan hebben, haha. Die shirts zijn inderdaad wel erg leuk!

Geef een reactie