Lifestyle Uncategorized

In de mix: telefoon hoesjes van GSMpunt

Telefoon hoesjes, je kunt er niet genoeg van hebben. Ik heb er meer dan tien voor mijn toestel en het voelt alsof ik er nooit genoeg kan hebben. Vandaag laat ik weer twee nieuwe aanwinsten zien van de webshop GSMpunt. Ik kan alvast verklappen dat ik ze erg leuk vind!

Ik koos twee hoesjes uit bij GSMpunt. In deze post laat ik ze zien en natuurlijk laat ik je ook weten wat mijn mening erover is.

Spigen Slim Armor Case

”De Spigen Slim Armor case voor de Samsung Galaxy S6 biedt optimale bescherming in een stijlvol design, waarbij alle onnodige bulk verdwenen is. Dit resulteert in een ontwerp dat uit twee lagen bestaat, waarbij een schokabsorberende binnenlaag en een harde polycarbonaten buiten laag als een tweede huid om uw Samsung Galaxy S6 vormen.”

Wie mij kent weet dat ik niet altijd even voorzichtig met mijn spullen omga. Dat geldt eigenlijk ook voor mijn telefoon. Ik laat hem helaas regelmatig vallen. Vandaar dat ik altijd een hoesje draag om mijn telefoon. Als ik dat niet zou doen is het snel over met de pret.

Dit hoesje moet bescherming bieden aan je telefoon en bestaat uit twee delen die je los van elkaar kunt klikken. Ook zit er een standaard aan vast waardoor je je telefoon neer kunt zetten. Ik was over dit uiterlijk te spreken aangezien hij er gewoon tof uitziet én bescherming biedt. Vaak zie je dat je telefoon er gelijk als een stuk gereedschap uitziet als je een beschermend hoesje gebruikt. En natuurlijk leek mij handig om mijn telefoon op een standaard neer te kunnen zetten.

Maar biedt dit hoesje ook de bescherming die belooft wordt? Ja, dat doet deze wel. Vooral het rubberen deel voorkomt beschadigingen. Wel vindt ik dat er snel krassen ontstaan op het hoesje zelf. Ik heb de foto’s gemaakt nadat ik het hoesje twee weken heb gebruikt dus daar kan je het een beetje zien. De standaard werkt gewoon prima, is niet gammel en is erg handig in gebruik.

Klik hier voor dit hoesje en meer hoesjes van het merk Spigen. 

 

Ringke Fusion Crystal View 

”De Ringke Fusion is een uniek Samsung Galaxy S6 hoesje met een antikrascoating. Naast goede bescherming, biedt dit doorzichtige hoesje hierdoor ook altijd een stijlvol uiterlijk aan uw Samsung Galaxy S6. Het hoesje is vervaardigd uit twee materialen die samen optimale bescherming bieden tegen vallen en stoten. Daarnaast zorgt de combinatie van materialen ook voor een solide constructie dat comfortabel in gebruik is. De Ringke Fusion is een goede keuze voor wie zijn Samsung Galaxy S6 goed wil beschermen, maar ook het design van het toestel wil accentueren.”

Dit hoesje koos ik omdat ik nog steeds een stevig hoesje zocht dit de kleur van mijn toestel laat zien. Mijn toestel is namelijk blauw, een erg mooie kleur al zeg ik het zelf. Met heel veel hoesjes valt die kleur helaas weg. Maar nu niet meer, want ik heb een doorzichtig hoesje! En ook dit hoesje biedt bescherming en zelfs antikrascoating.

Toen ik het hoesje ging gebruiken merkte ik gelijk dat de constructie heel gek was. De achterkant is namelijk hard en de zijkanten flexibel.

Klik hier voor dit hoesje en meer hoesjes van het merk Ringke. 

 

Conclusie

Twee erg fijne hoesjes die beiden andere functionaliteiten hebben en ook erg mooi zijn om gewoon te zien. Ik ben erg tevreden met beide hoesjes en zal van beide waarschijnlijk nog veel gebruik gaan maken. Voor meer hoesjes kun je kijken op Gsmpunt.nl

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.

 

Geef een reactie