Beauty & Mode Lifestyle

Inspiratie kort haar – Bekijk in deze post inspiratie foto’s!

kort haar inspiratie

Vandaag deel ik met jullie een inspiratie post over haar. Ik wil al een tijdje mijn haar kort knippen. Niet super kort maar wel een stuk korter. Tot ongeveer mijn schouders. In deze post deel ik inspiratie foto’s.

Inspiratie kort haar

Inspiratie kort haar

Meer inspiratie posts lezen? Lees hier een post over blog inspiratie. 

Wat zou jij graag met je haar willen doen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

2 thoughts on “Inspiratie kort haar – Bekijk in deze post inspiratie foto’s!”

  1. Ik heb mijn haar twee jaar geleden gedoneerd en daarna dus ook tot net boven mijn schouders geknipt. Eerlijk gezegd mis ik het nu, ik heb mijn haar nu bijna weer op mijn oude lengte en wil het over een jaar vlak voor ik op reis ga voor lange tijd opnieuw doneren. Korter haar heeft zoveel voordelen en het maakte mij iets volwassener. Dus zeker doen 🙂 Leuke inspiratie!

Geef een reactie