Lifestyle

Inspirerende quotes – 10 van mijn favoriete quotes!

inspirerende quotes

Ik hou heel veel van inspirerende quotes en berichten. Ik deze post deel ik 10 van mijn favoriete quotes. Waarschijnlijk maak ik nog meerdere van deze posts. De quotes die ik mooi en leuk vind komen meestal van artiesten, boeken en films. Daar haal ik ook mijn inspiratie in het algemeen vandaan. Benieuwd naar de quotes? Lees dan verder!

 

Everything will be okay in the end. If it’s not okay it’s not the end. – Ed Sheeran

Dit is echt mijn favoriete quote van alle tijden. Want ik vind dat je nooit moet opgeven want het leven word altijd wel beter dan wanneer het slecht gaat.

 You can love someone so much, but you can never love people as much as you can miss them. – John Green.

Dat is raar toch? Toch zit er wel een kern van waarheid in deze quote. Je mist pas wat je verloren hebt tot het er niet meer is.

It takes a great deal of bravery to stand up to your enemies, but a great deal more to stand up to your friends. – Uit Harry Potter, J.K Rowling.

Dit is helemaal waar. Zelf vind ik dat je soms best even tegen je vrienden moet kunnen opstaan. Zij kunnen soms een mening geven die vervelend voor jou kan zijn en dat zou iedereen moeten kunnen aangeven.

71257ae5374aca19638fbeb3ed1b9ad6

No matter what label gets thrown your way, only you can define yourself. – Bianca, The Duff.

Dit was zo’n goede film! Het deed me echt nadenken over anderen en wat ik mij daarvan aantrok. Ik vind deze quote dus helemaal waar, jij bent de enige die iets over jezelf te zeggen hebt.

People haven’t always been there for me but music always has. – Taylor Swift

Ja, dit is helaas de waarheid. Muziek is erg belangrijk in mijn leven en is er altijd als ik het nodig heb. Muziek een redding soms, ik zou niet weten hoe ik zonder moet.

The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can’t achieve it. – Leonardo Dicaprio, The Wolf Of Wallstreet.

Als je je dromen wilt najagen moet je dat doen! Als je er zelf niet in gelooft zal het ook nooit lukken. Een erg toffe film alleen soms was het wel erg plat.

QS_dd1d5bcaba054ad1bb52b3f5186bad58

You don’t get to choose if you get hurt in this world but you do have some say in who hurts you. – John Green, The Fault In Our Stars.

Dit is een van mijn favoriete inspirerende quotes. k kan deze niet goed uitleggen eigenlijk. Trouwens zijn er meer mensen die dingen schrijven en onderstrepen in boeken of ben ik de enige?

Succes is the best revenge for everything – Ed Sheeran.

Beetje eentonig maar deze is zo waar! Als het bij mij goed gaat en alles op rolletjes loopt en dan zie ik sommige personen die niet aardig tegen mij zijn geweest voel ik me echt heel goed.

Love is louder than the pressure to be perfect. – Demi Lovato.

Ik vind Demi zo tof. Ze is echt een inspiratie voor mij en dat laat ze in deze post zien met deze quote. Ik denk dat de liefde inderdaad belangrijker is dan het perfecte nastreven.

-Luke-Quotes-luke-hemmings-37508777-500-281

Find something that makes you happy and don’t let anyone take it away from you – Luke Hemmings, 5 Seconds Of Summer.

En de laatste. Het belangrijkste in het leven is gelukkig worden met de personen waar je gelukkig mee wilt zijn. Maar laat ook vooral je geluk niet afpakken door andere personen.

Wat vond je van deze inspirerende quotes? Wat is jouw favoriete quote?

Geef een reactie