Beauty & Mode

Kiko: Mini Shoplog + review.

Sinds kort zit er een Kiko winkel in het station van Amsterdam Centraal. Als beauty lover moest ik er natuurlijk even een kijkje nemen en ik kwam niet met lege handen terug. In deze post laat ik zien wat ik kocht en wat ik er van vind in een mini review.

20150726_143411

Kiko kende ik eigenlijk alleen van naam. Ik wist dat het bestond en had al een aantal producten bij andere bloggers gezien maar verder dan dat niet. Ik besloot 3 oogschaduw’s en een lipliner mee te nemen. De spullen die ik kocht waren in de sale dus het kan zijn dat de prijzen later worden aangepast of dat het product helemaal weg gaat maar dit weet ik zelf niet.

Oogschaduw.

Ik nam 2 gewone oogschaduw mee en eentje die je eigenlijk in een pallet kunt klikken maar die zal ik ook gewoon als losse oogschaduw gebruiken. De gewone oogschaduw kocht ik voor 1,40 per stuk en de pallet oogschaduw voor 2,40. Een prima prijs voor zulke mooie kleuren! Ik vind dat de verpakkingen er mooi uit zien en ook de oogschaduw zelf ziet er prachtig uit. Ik vind het altijd een meerwaarde geven als een product er leuk uit ziet.

20150726_143504

PicMonkey Collage

166 – 178.

Dat ziet er veelbelovend uit. Hopelijk zijn de swatches ook zo mooi.

20150806_120730

Ik had hier meer van verwacht. Ik had echt felle kleuren verwacht maar ze zien er een beetje zwak uit. Jammer.

20150726_143715

En dan de klik oogschaduw. Ik vind de kleur echt super mooi, echt hemelsblauw. Hopelijk ziet hij er op de swatch hetzelfde uit. Dit is nummer 279.

20150806_120844

En de swatch valt ook een beetje tegen helaas. De oogschaduw is heel erg korrelig en dat zie je ook wel op de foto. Erg jammer.

20150806_122824

Ik besloot een look te maken met deze oogschaduw’s en het resultaat was echt geweldig. Op de ogen pakken de oogschaduw’s dus wel erg goed! Wel deed ik er een basis onder die ik er altijd onder doe. Dat is de Prime And Fine oogschaduw basis van Catrice. Ik deed de lichtblauwe oogschaduw in mijn ooghoek en het loopt over naar de blauwe en dan naar de zwarte. Ik gebruikte nog een highlighter kleur onder mijn wenkbrauw bot en in de binnenste ooghoek. Dat is een kleur uit het all about nudes pallet van Essence.

Lip liner.

Ik nam een lip liner mee met een roze-koraal-oranje achtige kleur. Ik kan de kleur niet zo goed omschrijven, haha. Deze koste ook 1,40.

20150726_143853

Zelf vind ik het een hele aparte kleur die ik niet vaak zie. Dit is kleur 707.

20150806_120546

De swatch ziet er goed uit!

20150806_121413

En op de lippen! Echt een mooie kleur. Lip liners gebruik ik eigenlijk nooit echt als lip liners maar als een lipstick. Het werkt heel precies en meestal blijven lip liners wel goed zitten. Deze blijft ook redelijk goed zitten, na een maaltijd is hij wel vervaagd dus dan moet je hem even bijwerken. Ook droogt hij de lippen wel uit, maar dat doet vrijwel elke lip liner. Je kunt een lip liner dan ook het beste in combinatie met een neutrale lippen balsem gebruiken.

Full face.

20150806_123200

En nog even een full face foto. De kleuren passen niet echt bij elkaar…

Conclusie.

Ik ben zeer tevreden over deze producten van kiko! Goede pigmentatie en het blijft goed zitten. Aanraders!

Kende jij het merk Kiko al en wat vind jij van de producten?

0 thoughts on “Kiko: Mini Shoplog + review.”

Geef een reactie