Beauty & Mode

Review Kruidvat micellair water – 3 in 1 sensitive reiniging

Review Kruidvat micellair water

Micellair water ken je misschien wel van Garnier of Nivea. Het is make-up reiniging waarmee je alles kunt weghalen dus ook waterproof en oog make-up. Zelf vind ik het fijne producten omdat je lekker snel je gezicht kunt reinigen en niet gelijk veel producten nodig hebt. Helaas zijn de versies wat duur, je betaalt als snel 5-10 euro voor een fles. Daarom testte ik er een uit van Kruidvat, die slechts 2,49 is. Lees je mee met mijn  Kruidvat micellair water review?

Review Kruidvat micellair water

Wat belooft Kruidvat?

Zoals je kunt zien belooft Kruidvat dat er geen troep in zit. Geen alcohol, parfum en kleurstoffen dus. Verder belooft het je make-up eraf te halen en ook de oog make-up. En het belooft je huid te zuiveren en te verfrissen. Het belooft geen irriterend of trekkerig gevoel achter te laten. Als laatste belooft Kruidvat om met dit product de huid te hydrateren. Klinkt goed!

Review Kruidvat micellair water

Ingrediënten

Als we naar de ingrediënten kijken zien we een lange maar wel goed lijst. Zoals belooft zitten er geen alcohol, parfum en kleurstoffen tussen. De lijst is wel wat langer dan duurdere water. Dat is jammer want ik ben een voorstander van een zo kort mogelijke lijst. Voor mijn gevoel zit er dan zo min mogelijk troep in.

Review Kruidvat micellair water

Werking.

En waar het uiteindelijk allemaal om draait is of het water van Kruidvat goed werkt. In de beschrijving staat dat je het met een watje van je gezicht af halen. Dat was ik sowieso al van plan.

EOSD

Alles erop – 1 veeg – 2 vegen.

Ik testte het water eerst door allemaal swatches door elkaar te maken en dan het er proberen af te wassen. Dit is het resultaat. Ziet er goed uit.

Op het gezicht  vind ik de werking ook hetzelfde. Goed dus. Het haalt de make-up er prima af. Wel is er een nadeel aan het water. Het lijkt wel alsof het een soort plakkerig laagje creëert. Dat vond ik niet zo tof. Zo voelt mijn huid weer wat viezig aan. Nee dit is niet fijn maar is te verhelpen door nog een tonic te gebruiken, daarna is het weg en heb je een frisse huid.

Conclusie

We zijn op het einde gekomen van de Review over de Kruidvat micellair water. Het water doet wat zijn doel is, make-up eraf halen. Dit gaat moeiteloos en je hoeft niet te schrobben wat ik zelf erg fijn vind. Er zit geen troep in het middel waar ik ook een voorstander van ben. Ik ben het niet eens met Kruidvat dat het de huid verfrist want het laat dus een plakkerig laagje achter. Maar na tonic aan te brengen is het gewoon goed. Voor 2,49 ben ik dus wel tevreden. Een aanrader voor als je niet veel budget hebt!

Een andere review lezen over een Kruidvat lezen? Lees hier mijn review over het Kruidvat rozenwater. 

Wat is jouw reiniging routine?

2 thoughts on “Review Kruidvat micellair water – 3 in 1 sensitive reiniging”

Geef een reactie