Lifestyle

Leuke dingen om te doen met vrienden/vriendinnen

Met vrienden en vriendinnen leuke dingen doen is natuurlijk het allerbeste. Je kunt er voor kiezen om heel cliché iets te gaan drinken of iets dergelijks maar veel leuker is iets doen wat je normaal niet zo snel zou gaan doen. Ik deel een paar dingen die ik leuk zou vinden om eens te doen.

Afbeeldingsresultaat voor concert

  1. Een concert/beurs bezoeken.

Dit doe ik zelf regelmatig. Ik ga graag naar concerten en met vrienden en vriendinnen naar een artiest gaan wat we beide leuk vinden is natuurlijk een stuk leuker. Ook heb je regelmatig beurzen en leuke uitjes. Regelmatig zie ik op Facebook evenementen, het lijkt me superleuk om eens naar zo iets toe te gaan.

2. Klimpark / sportieve activiteiten 

Met school heb ik dit wel eens gedaan maar eigenlijk doe ik nou nooit zoiets uit eigen initiatief. Toch lijkt het me best leuk om eens iets sportiefs te doen met een groepje vrienden. Een klimpark vond ik heel leuk om te doen en is super grappig.

Afbeeldingsresultaat voor groningen

3. Een nieuwe stad ontdekken

Vaak kies ik altijd steden uit die ik al ken en waar ik me comfortabel voel. Zo weet ik precies waar je leuk kunt lunchen en naar welke winkels ik graag zou gaan. Natuurlijk is een nieuwe stad ontdekken veel leuker dan doen wat je eigenlijk altijd doet.

4. Stedentrip scoren 

De laatste tijd ben ik me aan het verdiepen in steden. Ik ga eigenlijk nooit op reis. Geen tijd, geen geld etc. Terwijl je eigenlijk helemaal niet lang op reis hoeft en het hoeft helemaal niet duur te kostten als je je er een beetje in verdiept. Met een goedkope vliegmaatschappij zoals ryanair of easyjet en een goedkoop hostel kom je al heel ver.

Afbeeldingsresultaat voor picknick

5. Naar een park en picknicken 

Een keertje wat anders dan gaan lunchen is picknicken. Neem allemaal een paar lekkere dingen mee of ga samen boodschappen doen bij de winkel. Dit heb ik wel een aantal keer gedaan het is super leuk vooral wanneer je in een leuk park bent bijvoorbeeld.

Wat doe jij graag met vrienden/vriendinnen? 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie