Lifestyle

Leuke telefoon games – Mijn favoriete telefoon games

leuke telefoon games

Je ziet heel vaak ”what’s on my phone” voorbijkomen waar mensen laten zien wat je voor apps op de telefoon hebben. Vandaag doe ik dit ook maar een andere versie ervan. Ik laat in deze post leuke telefoon games zien. Deze speel ik bijna dagelijks!

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Dit is een game waar je zelf naar Hogwarts kan gaan om les te volgen en avonturen te beleven. Het is een soort interactieve verhaallijn, dat soort games vind ik altijd wel leuk. Toen deze game uitkwam was ik al heel enthousiast en dat ben ik nu nog steeds.

Sims freeplay

De sims freeplay is een ander soort sims dan je gewend bent. In principe werkt dit hetzelfde als de normale sims. Je kunt bijvoorbeeld huizen bouwen, relaties beheren en sims aankleden. Daarnaast zijn er ook missies beschikbaar die het spel leuker maakt.

Hay Day

Dit is een simulatie game waar je je eigen boederij kunt runnen. Deze is vergelijkbaar met Farmville maar ik vind Hay Day een stuk leuker. Je kunt gewassen en producten maken met machines die je vrijspeelt. Vervolgens kun je daar weer nieuwe producten maken. Het gaat allemaal om bestellingen voltooien, daar krijg je weer munten voor om apparaten te kopen.

leuke telefoon games

Monopoly Bingo

Dit is Bingo in een jasje gestopt van monopoly. Eigenlijk kan ik hier niet zoveel over zeggen; het is gewoon bingo. Ik vind het heel verslavend daarom speel ik dit regelmatig als ik mij verveel.

Merged!

Merged! is een puzzel game. Het is de bedoeling dat je setjes blokken bij elkaar voegt van dezelfde kleur en getal. Het klinkt een beetje vaag maar met puzzel games is het altijd zo dat je het even zelf moet spelen en ontdekken. Dan wordt alles een stuk duidelijker.

Fantastic beasts: Cases

Dit is ook een spel wat is gebaseerd op de magische wereld. Dit keer is het geïnspireerd op de fantasic beasts films. Dit is zo’n zoek spel met verschillende puzzels. Het is de bedoeling dat je ”cases” oplost, dit heeft altijd te maken met een bepaald beest. Je moet hier zoeken in locaties naar voorwerpen, waarmee je sterren kunt bemachtigen. Hiermee kom je verder bij de oplossing van de case.

Temple run

Kennen jullie Temple Run nog? Ja ik speel dit nog steeds zo af en toe! Dit is een one-runner game. Het is de bedoeling dat je in een tempel een zo groot mogelijke afstand aflegt. Dit doe je door obstakels te vermijden. Er zit namelijk een monster achter je aan die je wilt grijpen. Het is een erg verslavende game, want je wil elke keer weer je record verbreken.

leuke telefoon games

Little alchemy

Dit is een game waar je een beetje bij moet nadenken. Je begint met deze game met een aantal grondstoffen (water, lucht, vuur en aarde). Als je twee daarvan krijg je een andere stof. Bijvoorbeeld aarde + vuur = energie. En zo kun je steeds nieuwe dingen ontdekken.

Pou

Met Pou kun je zorgen voor je eigen huisdier. Ik vind het eigenlijk vergelijkbaar met tamagotchi, alleen dit dier kan niet dood gaan. Ook heb je natuurlijk veel meer functies en is het uiterlijk een stuk beter. Je kunt heel veel verschillende kleuren en functies kopen met munten die je kan vrijspelen met onder andere mini games.

Episode

Dit is de laatste app die ik met jullie ga bespreken. Met episode kun je interactieve verhalen beleven. Sommige verhalen zijn wel een beetje cliché maar er zitten wel verhalen tussen die wel echt leuk zijn.

Meer apps ontdekken? Lees hier mijn artikel over onbekendere apps.

Heb jij nog tips voor leuke telefoon games?

1 thought on “Leuke telefoon games – Mijn favoriete telefoon games”

Geef een reactie