Lifestyle

#Lichtpuntjesmaand

He? Lichtpuntjesmaand? Wat is dat wel niet? Ik zal het even uitleggen. Lisanne van Lisanneleeft.nl heeft bedacht dat September Lichtpuntjesmaand is. Dit houdt in dat ze elke week post in een artikel wat haar positieve dingen in het leven zijn. Ik doe zeker mee! Daarom deel ik mijn lichtpuntjes van de afgelopen weken.

tumblr_nuvwnxTd5Q1tdxuggo1_1280

  1. Hardlopen en gezond eten.

Ik ben sinds een paar weken begonnen met een gezond eten en hardlopen. Dat gaat voor mijn doen best wel goed. Soms vind ik gezond eten nog wel lastig want ik vind het lastig om echt gezonde dingen te vinden die ook lekker zijn. Als iemand dus nog tips heeft laat het vooral weten.

2. Nieuwe muziek.

De laatste tijd komen veel artiesten waar ik fan van ben met nieuwe muziek. Denk aan Lana Del Rey, 5 Seconds Of Summer en Demi Lovato. En er komt de nog veel meer aan de aankomende tijd dus ik heb iets om naar uit te kijken voor na September.

3. Begin van de school.

Tja school is niet het geweldigste wat er bestaat maar toch is het ook weer fijn. Je komt weer in een routine en ziet weer leuke mensen wat helemaal goed is met mijn klas. School is soms erg druk maar de projecten zijn wel leuk om te doen en in april heb ik ook een stage dus dat is ook leuk.

tumblr_nuvrbreVqv1ud98w2o1_1280.

4. Pathé unlimited pas.

Sinds kort heb ik deze pas en het is echt geweldig! Voor 19 euro heb je dus een pas waar je onbeperkt naar de Pathé kunt. Het enige is dat je een toeslag moet betalen voor 3D en Imax films maar ik ga bijna nooit daar die films en anders is het niet heel duur. Ik ben fan! (Andy als je dit leest, nog bedankt)

5. Harry potter boeken in het Engels.

Ik ben groot van de Harry Potter serie en heb alle boeken meerdere keren gelezen maar in het Nederlands. Ik wilde al heel lang de boeken in het Engels lezen omdat de vertaling soms een beetje raar kan zijn. Denk aan Perkamentus – Dumbledore. Nu heeft mijn lokale bieb de boeken in het Engels dus ik ben nu al bezig met het 2de deel.

6. Washi tape.

Ik ben de laatste tijd ook bezig met washi tape. Dit gebruik ik vooral om dingen op te leuke en een planning te maken. Ik kan serieus blij worden als een planning er mooi en strak uit ziet. Binnenkort komt er een artikel over washi tape online dus stay tuned.

tumblr_npooevonxH1txjo08o1_1280

7. Yoga.

Om te ontspannen kun je verschillende dingen doen. Ik vind Yoga wel een fijne manier. En je sport ook nog een beetje wat dus past bij mijn nieuwe gezonde levensstijl. Ik moet er echt wel tijd voor nemen want de meeste die ik doe (ik kijk gewoon beginners filmpjes op youtube) duren wel ongeveer 45 minuten.

8. Eerste 10 is binnen.

Ja ja mijn eerste cijfer was gelijk een 10. Dat vond ik wel grappig want het ging om een review schrijven en ik had eigenlijk niet heel erg mijn best er op gedaan of iets. De 10 kwam dus wel als een verassing. Het vak was trouwens creatief schrijven.

9. Goede structuur. 

Sinds het school jaar is begonnen heb ik een goede routine die werkt voor mij. Dit is niet altijd het geval geweest vroeger. Nu ga ik redelijk op tijd naar bed en word ik dus ook uitgerust wakker. Ook doe ik veel andere dingen in routine en het voelt allemaal gewoon goed aan.

Dit waren de lichtpuntjes van mij! Wat is jouw lichtpuntje van deze maand?

Geef een reactie