Beauty & Mode

Purple make-up Look – Purpelish (O.a. Catrice, Essence, MAC)

Vandaag laat ik weer een make-up look zien. Deze look is best wel subtiel maar hij springt eruit door de All Fired Up lipstick van MAC. Echt een prachtige lipstick. Kijk je mee naar de rest van de foto’s van de Purple make-up Look?

purpel.jpg

De basis van de make-up is gewoon simpel. Ik gebruikte een primer van de Action en verder foundation, concealer en poeder voor een meer naturel effect. Ik gebruikte geen higlighter en blush want ik wilde het eigenlijk zo neutraal mogelijk houden en ik had stiekem niet heel veel tijd meer, haha.

20160412_102217.jpg

well.jpg

De oog look wilde ik eigenlijk heel donker maken maar uiteindelijk werd deze erg subtiel. Dat vond ik eigenlijk ook wel weer mooi dus ik liet het zo. De oog look maakte ik af met natuurlijk Mascara. Deze mascara is trouwens echt heel goed. Hij is van de Action en is waterproof, deze mascara vind ik echt een budget topper aangezien hij een heel mooi effect aan je wimpers geeft.

look.jpg

wowo.jpg

Omdat ik de look toch een beetje ‘saai’ vond besloot in mijn geliefde MAC lipstick All Fired Up erbij de pakken. De look krijgt door de lipstick toch nog een beetje meer kleur wat ik bij een make-up look toch wel mooi vind.

20160412_102041.jpg

Primer: Max & More Face Primer.

Foundation: Catrice All Matt Plus 01 Light Beige.

Concealer: Catrice Liquid Camouflage Concealer. 

Poeder: Essence Mattifying Compact Powder 01 natural beige.

Oogschaduw: W7 in the night smoky shades eye colour palette. 

Lipstick: MAC All Fired Up.  – Klik hier de lipstick MAC all fired up te shoppen.

Wat vind jij van deze purple make-up look?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

2 thoughts on “Purple make-up Look – Purpelish (O.a. Catrice, Essence, MAC)”

Geef een reactie