Beauty & Mode

Look: Zomer make-up.

MOOIMijn make-up in de zomer is anders dan in de winter. Het weer in anders en daardoor vervaagt de make-up sneller en ik vind het sowieso niet fijn om heel veel make-up op te hebben. Dit is eigenlijk een look wat gebaseerd is op wat voor make-up ik in de zomer opdoe. Kijk je mee?

Basis.

20150624_172625

 

De basis is wel hetzelfde maar minder. Ik gebruik in plaats van een foundation, een bb cream. Dit doe ik licht op maar wel een beetje dekkend. Je ziet er nog wel mijn sproetjes doorheen terwijl je die normaal eigenlijk niet ziet. Verder poeder ik het nog wel af met losse poeder anders krijg je echt een glim hoofd. Ook doe ik oogschaduw basis op om te voorkomen dat mijn gehele oog look aan het einde van de dag ergens in mijn wenkbrauw zit.

Ogen.

20150624_174137

 

Voor deze look gebruik ik maar 2 kleuren. Dat is een licht roze en een iets warmere roze. Zoals je ziet zit de lichte in me binnenste oog hoek en ooglid. De warmere zit meer bij mijn crease. Zo creëer ik toch een beetje diepte terwijl ik niet een hele uitgebreide oog look maak. Ik gebruik hier ook een waterproof mascara zodat ik geen zwarte vlekken onder mijn ogen krijg door de warmte. Ook is het natuurlijk handig als ik ga zwemmen dat de mascara er gewoon op blijft.

Bronzer en highlighter. 

20150624_174714

 

Wat mij betreft is bronzer en highlighter echt een musthave in de zomer. Het maakt je gezicht gewoon net wat bruiner en mooier zonder lagen make-up aan te brengen. Ook brengt het wat diepgang en glans aan je gezicht. Hier heb ik de bronzer alleen op mijn wangen aangebracht maar soms doe ik het ook wel op mijn kin en voorhoofd. Licht er maar net aan of ik het heftig wil en/of ik er zin in heb. De highlighter breng ik altijd boven de bronzer aan en op het wenkbrauw bot al heb ik dat deze keer niet gedaan omdat ik het niet mooi vond bij de oog look.

Felle lipstick.

20150624_175231

 

Wat ik ook echt leuk en mooi vind in de zomer is felle lipstick. Toevallig is deze lipstick erg longlasting van het is namelijk de Provaco Lips van Rimmel die heel er lang blijft zitten! In de zomer hou ik het liefst van roze tot zalm kleurige lipstick. Eigenlijk bijna geen nude of rood.

Dit zijn eigenlijk al mijn veranderingen in mijn make-up die ik heb in de zomer. Welke veranderingen heb jij?

2 thoughts on “Look: Zomer make-up.”

Geef een reactie