Beauty & Mode

Review D for danger & Diva – Donkere Mac lipsticks

Review MAC D for danger

Ik heb een tijdje geleden weer nieuwe MAC lipsticks aangeschaft, vandaag review ik d is for danger en diva. Vandaag laat ik daarvan twee donkere varianten zien. Kijk je mee naar deze donkere tinten?

Swatches

Review D for danger

De swatches zien er goed uit. Donker en fel met veel pigment.

D for danger

De eerste mac lipstick waar ik mee ga beginnen in deze review is D is for danger. Een donkere kleur lipstick stond al een tijdje op mijn lijstje. D for danger is zeker wat donkerder dan de lipsticks die ik normaal draag. Vaak ga ik toch eerder voor knallend roze. Hoe feller hoe beter. Dit is dus echt wel wat anders dan wat ik normaal opdoe. Dit is een paarsrode kleur, erg mooi.

MAC lipsticks zijn mijn favoriete lipsticks. Ik ben vooral fan van de matte finishes van MAC. D for danger is matte dus ik had hoge verwachtingen. Maar hoe pakt hij uit op mijn lippen?

In het begin vond ik hem eigenlijk helemaal niet zo matte als ik normaal gewent ben van de substanties van MAC. Hij moet zeker een tijdje opdrogen voordat hij echt matte wordt. Je moet er dus wel eventjes de tijd voor nemen. Ik vind het zelf erg mooi bij mij staan. Ik ben enthousiast.

Klik hier om d for danger te shoppen.

Diva 

Diva is nog een stukje donkerder dan D for danger. Even wennen bij mij zelf vond ik het stiekem wel. Toch vond ik het best wel mooi staan, zelfs een beetje chique. Maar hoe kan het ook anders als de naam van de lipstick Diva is? Ik zou deze niet snel dagelijks dragen maar voor een gelegenheid waar je kan uitpakken met make-up is deze kleur zeker geschikt.

In vergelijking tot D for danger word deze lipstick wel bijna gelijk matte. Deze kleur vind ik zelf wel moeilijk aanbrengen. Als je een klein foutje maakt tijdens het aanbrengen zie je dat natuurlijk gelijk door de donkere kleur. Ook voor deze lipstick moet je dus zeker even de tijd nemen. Eenmaal aangebracht vind ik hem echt er supermooi uitzien.

Klik hier om Diva te shoppen.

Conclusie 

Twee nieuwe donkere kleuren waren zeker welkom in mijn stash. Ik heb eigenlijk niks negatiefs te melden over de lipsticks. Brengt top aan, de kwaliteit van MAC die ik gewend ben. Diva en D for Danger zijn daarom een goede aanvulling aan mijn stash en ik ga er zeker vaak gebruik van maken.

Nog een review lezen over een mac lipstick zoals d is for danger en diva? Lees hier de review over de lipstick all fired up.

Wat vind jij van donkere kleuren lipstick? 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

1 thought on “Review D for danger & Diva – Donkere Mac lipsticks”

Geef een reactie