Beauty & Mode

MAC All Fired Up – Lipstick review, een donker roze kleur

MAC All Fired Up

Mac lipsticks blijven mijn favoriete lipsticks. Ik heb weer een nieuwe bemachtigd, namelijk All Fired Up. Dit is een matte lipstick. In deze blogpost laat ik je MAC All Fired Up zien.

MAC All Fired Up is een beetje rood-roze. Als ik aan de naam denk zou ik meer denken aan een knal rode maar dat is deze niet. Ik weet niet hoe ik de kleur precies kan omschrijven maar het doet me een beetje aan een kers denken maar dan lichter van kleur. Oke, dat is ook niet een hele goede omschrijving…

MAC All Fired Up

De kleur heeft een matte finish en dat is ook mijn voorkeur als het gaat om lipsticks. Ik vind matte zo mooi. De laatste tijd koop ik niet veel ‘normale’ lipsticks.

image

De lipstick dekt heel erg goed, wel moet je uitkijken want hij voelt een beetje droog aan. Handig is om vooraf een lippen balsem aan te brengen voordat je droge velletjes krijgt. Hij is mooi roze, echt een mooi kleurtje.

MAC All Fired Up

De lipstick blijft erg lang zitten. Natuurlijk komt dit doordat hij matte is. Ik denk dat hij zo’n 4 uur blijft zitten. Hij droogt wel meer uit. Weer de lippen balsem gebruiken dus!

MAC All Fired Up

All Fired Up is een fijne lipstick die alleen als minpuntje een beetje droog is. Verder ben ik erg blij met mijn nieuwe aankoop!

Klik hier om de lipstick mac all fired up te bekijken.

Nog een MAC lipstick review lezen? Lees hier mijn review over MAC flat out fabulous. 

Wat is jouw favoriete Mac lipstick?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

3 thoughts on “MAC All Fired Up – Lipstick review, een donker roze kleur”

Geef een reactie