Beauty & Mode

Review Mac Flat Out Fabulous – Paarse/roze mac lipstick

Review Mac Flat Out Fabulous

Vandaag laat ik weer een nieuwe aanwinst zien van mijn lipstick collectie. Namelijk een nieuwe Mac Lipstick in de kleur Flat Out Fabulous. Omdat de vorige keer mijn artikel over mijn Mac lipstick goed werd gelezen leek het me leuk om er weer een artikel over te schrijven. Kijk je mee naar deze Review over de lipstick Mac Flat Out Fabulous?

Kleur

De kleur die ik heb gekocht is en waar deze review over gaat is MAC Flat Out Fabulous. Het is een soort van donker paarse kleur met een beetje roze er in. De lipstick heeft een retro matte finish. De laatste tijd koop ik bijna alleen maar matte lipsticks, ik vind een matte finish gewoon het mooist bij een lipstick.

In de douglas (waar ik de lipstick heb gekocht) kon ik eigenlijk niet kiezen. Ik heb echt er zo’n 45 minuten over gedaan om een keuze te kunnen maken. Roze is sowieso mijn lievelingskleur, ook qua lipstick. Toch wilde ik graag Ruby Woo kopen omdat ik die ook mooi vind. Ik heb uiteindelijk toch voor Flat Out Fabulous gekozen omdat ik die toch wat meer bij mij vind passen.

Swatch

IMG-20160207-WA0000

De lipstick zit in een huls van Mac die ik altijd wel fijn vind. Hij draait makkelijk mee. De lipstick kostte trouwens 19,50, de normale prijs voor lipsticks van MAC.

Werking

Op mijn lippen ziet de lipstick er heel mooi uit. Hij is mooi donker paars met een beetje roze. Je kan hem zo donker maken als je wilt door hem vaker aan te brengen. De lipstick heeft een matte finish en dat is goed te zien, erg mooi. Wat ook wel opvallend is, is dat hij mijn lippen niet erg uitdroogt. Vaak heb ik dat met matte lipsticks wel maar deze voelt heel zacht aan.

IMG-20160207-WA0002

De lipstick blijft zo’n drie uur goed zitten. Daarna gaat hij echt vervagen en met zo’n paarse kleur is dat niet zo mooi helaas. Drie uur vind ik toch wel lang voor een lipstick. Flat Out Fabulous vind ik een mooie kleur en zeker een aanrader!

Als je een lipstick van MAC mocht kiezen, welke zou dit dat zijn?

Klik hier om de lipstcik MAC flat out fabulous te bekijken.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

6 thoughts on “Review Mac Flat Out Fabulous – Paarse/roze mac lipstick”

Geef een reactie