Lifestyle Ondernemerschap & Bloggen

Magische mok van prachtigkado.nl

Vandaag laat ik jullie een hele leuke mok zien. Het is namelijk niet zomaar een mok, maar een magische mok. Wil je weten waarom deze mok zo magisch is? Lees dan snel verder.

20160306_183318

Prachtigkado.nl zegt het volgende over de mok:

”De zwarte glazen mok toont je foto, tekst of logo op ‘t moment dat deze warm wordt: Een magisch moment en een leuke verrassing voor de ontvanger.”

Toen ik de mok op de site had gezien leek het me echt een leuke ervaring maar was ik eerlijk gezegd best wel sceptisch. Zou dit echt werken? En zou het resultaat ook nog een beetje mooi zijn?

troye-sivan-cover-rolling-stone

Ik zocht een foto uit voor op de mok, ik ging voor de zanger en youtuber Troye Sivan. Ik wilde al heel lang iets van merchandise van hem en nu heb ik een magische mok van hem! Ik ging voor de foto hierboven.

De mok is in zijn normale staat dus zwart. Als je er iets warms in doet, zal deze de afbeelding laten zien die jij zelf hebt gekozen of ontworpen.Ik testte het uit in een filmpje als eerste indruk en het werkte! Ik vond dat echt heel leuk om te zien, zo iets heb ik nog nooit gezien.

Ik ben zelf zeer tevreden met de werking van de mok. De afbeelding komt erg snel tevoorschijn, ook ziet de afbeelding er gewoon goed uit. De afbeelding blijft ook best wel lang, het is niet dat het weg is na een minuut.

Ik vind dit echt een heel leuk hebbedingetje en ook vooral leuk om cadeau te doen aangezien de persoon die het krijgt nog niet weet wat er op de mok staat. Dit kan dus een leuke verassing voor de ontvanger zijn en het is een persoonlijk cadeau en dat vind ik zelf het leukste.

20160306_184202.jpg

 

De magische mok is te koop op prachtigkado.nl voor 9,95. Je kunt dan je eigen afbeelding gebruiken en die word dan op de mok verwerkt. Ook is er nog een mogelijkheid om er tekst bij te plaatsen. Verder kun je op prachtigkado ook nog andere bedrukte bekers vinden.

Aan wie zou jij een magische mok cadeau doen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.

 

 

Geef een reactie