Beauty & Mode

Back to school Make-up – Look voor de eerste dag school.

De eerste dag van school doen we allemaal iets beter onze best. We steken iets meer tijd in onze make-up en voor dat de school begint shoppen we een gloednieuwe outfit. In deze post laat ik zien welke back to school make-up ik zou op doen naar de eerste dag school. Ik gebruik hier veel de kleur roze. Kijk je mee?

back to school make-up

back to school make-up

Basis

20150810_123401(0)

De look back to school make-up beginnen we met de basis. Ik wilde dat mijn foundation goed bleef zitten dus ik koost voor een matte foundation en dat is de L’oreal Infallible 24H-MATTE foundation in de kleur 11 Vannilla. Dit is echt een top foundation. Hij blijft goed zitten, geeft een glow en is mat. Wat wil je nog meer? Daarna gebruikte in de Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base om mijn oogleden te primen. Ik poederde dit af met de Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof van Catrice.

Ogen

20150810_125341

20150810_125105

Ik creëerde een roze-bruin ooglook. Deze vind ik heel mooi gelukt. Ik gebruikte hiervoor een palette van Catrice, de 070 Mud Spencer & Coralle Hill samen met een palette van Pink tease, de After Dark Eyeshadow.

20150810_124942

20150810_124954

Hoe ik de ooglook maakte:

  1. Ik bracht kleur 1 aan in de crease.
  2. Daarna pakte ik kleur 1 nogmaals en blende het met een blending brush.
  3. Ik pakte kleur 5 met een een blending brush en blende het er overheen.
  4. Daarna pakte ik kleur 2 en bracht het onder de bruine oogschaduw.
  5. Ik mengde kleur 3 en 4 (4 is in het echt meer goud) en bracht dat aan in mijn binnenste ooghoek en wenkbrauw bot.
  6. Mascara! Ik gebruikte het setje Magic Wimpers.

Lippen

20150810_125452

De lippen waren echt de eye catcher van de look. Lekker roze en fel. Een hele mooie kleur vind ik. Dit is de Revlon Super Lustrous matte Lipstick in de kleur 014 Sultry Samba

Wangen

back to school make-up

Op de wangen deed ik een mooie roze peachy kleur van Catrice. Dit is de Defining Blush 020 Rose Royce. Daarboven deed ik dezelfde highlighter dan die ik in de ooglook gebruikte.

Dat was de look! Zou jij hem naar school dragen?

Wil je make-up tips lezen? Lees dan dit artikel over mijn make-up tips.

9 thoughts on “Back to school Make-up – Look voor de eerste dag school.”

Geef een reactie