Beauty & Mode

Make-up wishlist – Beauty producten die ik graag wil aanschaffen

Mijn make-up wishlist is de laatste tijd erg groot geworden. Ik ben de laatste tijd steeds meer aan het kijken bij de ‘duurdere’ make-up merken. Eigenlijk koop ik heel weinig high-end make-up maar toch blijf ik er kijken. Vandaag laat ik een paar make-up producten zien die op mijn beauty wishlist staan.

Make-up wishlist

Nars Foundation Sheer Glow

Afbeeldingsresultaat voor nars foundation

Ik heb hier zulke goede verhalen over gehoord, veel goede reviews over gelezen. Ik ben super benieuwd naar deze foundation of hij echt zo goed zal zijn als de verhalen. Maar helaas wil ik hem wel eigenlijk eerst swatchen en in een winkel uitproberen maar die luxe heb ik helaas niet.

 Becca moonstone highlighter

Ja deze highlighter is echt in een woord prachtig. Ik heb hem al meerder keren gezien en hij blijft me echt verbazen. Misschien is dit wel het ding op mijn wishlist wat ik het meest waarschijnlijk echt zal aankopen.

Klik hier om de becca moonstone highlighter te bekijken.

Anastasia modern renaissance palette

Modern Renaissance Palette

Dit pallette kent elke beauty liefhebber denk ik wel. Een van de grootste beauty hypes van het moment. En de hype maakt het in dit geval waar. Wat een prachtige kleuren. Vooral de roze zijn heel uniek.

Klik hier om het Anastasia modern renaissance palette te bekijken.

Z Palette

Een Z Palette lijkt me echt super om in te richten, gewoon eigenlijk je eigen palette creëren, hoe tof is dat? Zo kun je echt een ideaal palette ontwikkelen met de producten die jij graag zou willen en ook handig voor bijvoorbeeld op reis.

Mac Pro Longwear concealer

Afbeeldingsresultaat voor mac pro longwear concealer

Deze concealer is echt heel erg goed en ik zou hem graag willen aanschaffen. Ik vind hem alleen iets te duur aangezien ik een concealer wel regelmatig opmaak maar ik ga hem binnenkort wel aanschaffen denk ik.

Klik hier om Mac prowear concealer te bekijken. 

Wat staat er op jou beauty wishlist?

Wil je een look van mij zien? Klik hier om the power of make-up look te zien.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

2 thoughts on “Make-up wishlist – Beauty producten die ik graag wil aanschaffen”

Geef een reactie