Lifestyle

Me time momenten – Mijn favoriete momentjes voor mijzelf

me time momenten

Het is belangrijk om tijd in jezelf te steken. Wanneer je tijd in jezelf steekt krijg je meer energie in het dagelijks leven. Vandaag deel ik mijn favoriete me time momenten, dingen die ik graag doe voor mezelf. Ultiem ontspannen!

Douchen

Helaas heb ik zelf geen bad. Als ik wel een bad had zou ik daar vaak van gebruik maken. Ik vind het echt heerlijk om lang te douchen. Veel verschillende producten gebruiken, haren wassen en scheren. Je voelt je dan weer helemaal nieuw. Fris en fruitig.

Boek lezen

Dit doe ik tegenwoordig veel te weinig. Vroeger las ik echt ontzettend veel. Dat is tegenwoordig veel minder en ik weet niet helemaal waarom. Vooral in de zomervakantie wanneer het lekker weer is is het heerlijk om buiten een boek te lezen in het zonnetje.

Skincare

Jezelf verzorgen is voor mij echt een me moment. Je bent lekker met jezelf bezig met verschillende producten zoals maskertjes. Ik probeer elke dag wel iets te doen aan skincare. Ik probeer ook zo vaak mogelijk maskertjes te doen, heerlijk!

me time momenten

Iets bakken

Iets bakken vind ik ontzettend leuk. Ik hou ervan om iets zoets te bakken zoals taart en brownies. Het leukste is iets bakken wat je nog nooit hebt gemaakt. Dit heb ik al een lange tijd niet gedaan, dus ik ga hier binnenkort eens tijd voor maken.

De natuur in

Een wandeling maken in de natuur kan erg goed werken als een me moment. Het geeft je tijd om na te denken over bepaalde dingen in je leven. Het is fijn om er even uit te gaan en een stuk te wandelen in de natuur.

Bullet journal

Wat ik ook heel fijn vind om te doen is bezig met mijn bullet journal. Het leukste vind ik dan om een inspirerende pagina te maken met bijvoorbeeld doelen of dingen die ik heb meegemaakt. Dit geeft mij een momentje om de creatieve kant van mij te uiten.

me time momenten

Headspace

Headspace is een app wat ik al een ontzettend lange tijd gebruik. Dit is een app waar je soort van meditaties kan volgen. Dit geeft echt rust in je dagelijkse leven. Het is het meest effectief als je dagelijks de meditaties volgt.

Serie kijken

Heerlijk om even hersenloos een serie te bekijken op Netflix. Lekker met een dekentje op de bank met warme chocolademelk/koffie/thee. Als ik dit typ krijg ik er al zin in. Ik kijk graag grappige korte series zoals Friends en Grace & Frankie.

Wat doe jij voor me time momenten?

Geef een reactie